a Muxika

Un copilot de Gernika mor en un ral·li biscaí al xocar contra un arbre

El cotxe en el qual viatjava el copilot, veí de Gernika de 35 anys, s'ha sortit de la calçada

GRAF6260. MUXICA (BIZKAIA), 29/06/2019.- Carretera cortada en Muxica, Bizkaia, en el que un participante del ’Rally Balcón de Bizkaia’ que se celebra este sábado, ha fallecido tras colisionar contra un árbol a la altura de Muxika. Su compañero ha resultado herido de gravedad y ha tenido que ser trasladado al hospital de Cruces, en Barakaldo. EFE/Luis Tejido.

GRAF6260. MUXICA (BIZKAIA), 29/06/2019.- Carretera cortada en Muxica, Bizkaia, en el que un participante del ’Rally Balcón de Bizkaia’ que se celebra este sábado, ha fallecido tras colisionar contra un árbol a la altura de Muxika. Su compañero ha resultado herido de gravedad y ha tenido que ser trasladado al hospital de Cruces, en Barakaldo. EFE/Luis Tejido. / Luis Tejido. (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un home de 35 anys domiciliat a Gernika, copilot d’un vehicle participant en el Rally Balcón de Biscaia, ha mort al xocar el cotxe contra un arbre a l’altura de Muxika, ha informat l’Ertzaintza.

L’accident ha ocorregut a les 10.45 hores, en la disputa del ral·li, quan el cotxe s’ha sortit de la calçada i ha col·lidit contra un arbre.

Notícies relacionades

Els dos ocupants, pilot i copilot, han hagut de ser trets del vehicle pels bombers; el primer, un jove de 32 anys domiciliat a Arratzu –municipi limítrof a Guernica–, ha sigut traslladat en estat greu a l’hospital de Cruces, però el segon ha mort.

El ral·li, que complia la seva novena edició, se celebrava aquest dissabte a l’entorn de Durango (Biscaia), amb quatre trams cronometrats previstos, i s’ha suspès després de l’accident.