TRAGÈDIA A SEVILLA

Emotiu adeu a Reyes al Sánchez Pizjuán

Amics, excompanys i familiars ploren la pèrdua del d'Utrera

zentauroepp48445792 graf2551  sevilla  02 06 2019   unos aficionados vistiendo l190602181404

zentauroepp48445792 graf2551 sevilla 02 06 2019 unos aficionados vistiendo l190602181404 / Julio Munoz

2
Es llegeix en minuts

El món del futbol ha acomiadat aquest diumenge José Antonio Reyes al Sánchez Pizjuán, l’estadi on va desenvolupar la major part de la seva carrera. El fèretre amb les restes mortals del futbolista mort dissabte en un accident de trànsit es va instal·lar cap a les 17.30 hores a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán, on es va obrir la capella ardent. 

Centenars d’aficionats esperaven sota una forta calor l’arribada del fèretre, que van rebre amb crits de ¡Reyes, Reyes! i aplaudiments. La capella ardent va quedar ubicada a l’avantllotja de l’estadi sevillista, que s’ha decorat amb els tres trofeus de la Lliga Europa que el malaguanyat futbolista va guanyar amb l’equip sevillà en un espai presidit per una foto seva amb la inscripció “Etern capità” i multitud de corones de flors enviades per particulars, institucions i clubs de futbol.

La pena de Rakitic

El president del Sevilla, José Castro, i el director esportiu Mochi, visiblement afectat, van rebre el fèretre. No va faltar la representació del Barça. Hi van assistir Guillermo Amor, director de relacions institucionals, i Ivan Rakitic, excompany de Reyes al club andalús. 

“No ens ho creiem, sincerament. Estem pensant que no és veritat. Ens ha deixat en un estat de xoc impressionant. El primer que volem fer és pensar en la seva dona, els seus pares, els seus fills, la gent que era a prop d’ell, donar-los suport i ajudar-los en tot el que puguem”, va assegurar el centrecampista croat.

Florentino, Ramos, Raúl...

La plantilla de l’Extremadura, on Reyes militava des del passat mercat hivernal, va acomiadar en bloc el seu company, així com nombroses personalitats del món del futbol. Per part del Madrid, hi han anat, per exemple, Florentino Pérez, Butragueño, Ramos i Raúl.  “És un dels dies més tristos que podem afrontar, no només el sevillisme, sinó a nivell personal. És un cop molt dur, no ens ho creiem encara, no es pot assimilar en tan poc temps”, ha dit el central blanc.

Entre els excompanys de Reyes hi havia Javi Varas, Aleix Vidal, Vitolo, Iborra... La presència ha sigut massiva en una emotiva jornada. “És dur, sembla un malson. Reyes és un dels nostres, un noi que ha estat en tots els escalafons inferiors”, ha dit el president Castro. Un dels més afectats era el bètic Joaquín, que ha expressat entre llàgrimes el seu dolor.

Funeral a Utrera

Notícies relacionades

Les restes mortals de Reyes estaran al Sánchez Pizjuán fins a les 21.00 hores, segons les primeres previsions que tenia el Sevilla, club en què es va formar el jugador mort als 35 anys. Posteriorment, segons va informar l’Ajuntament d’Utrera en un comunicat, el fèretre de Reyes viatjarà a la propera localitat sevillana d’on era natural el jugador.

Al saló de plens del seu ajuntament s’instal·larà la capella ardent durant tota la nit fins que dilluns al matí (9.30 hores) s’oficiï el funeral a l’Església de Santa Maria d’aquesta localitat sevillana.