Borja Fernández i el metge de l'Osca, en llibertat amb càrrecs

El president del conjunt d'Osca també ha quedat lliure tot i que ha hagut de dipositar una fiança de 50.000 euros

948a213d-0326-41da-8e08-3f9dc854d4f0-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts

L’exjugador del Reial Valladolid Borja Fernández ha sigut posat en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració davant del jutge que investiga presumptes manipulacions en partits de futbol de Primera i Segona Divisió vinculats amb apostes esportives. Així ho ha assegurat el seu representant legal, Joan Castelló, que l’ha assistit en la seva declaració aquest dijous davant del titular del Jutjat d’Instrucció número 5 d’Osca, Ángel de Pedro, que investiga la trama.

Segons ha dit aquest lletrat en declaracions als mitjans, el seu client ha defensat la seva innocència i ha negat la seva participació en la suposada xarxa de manipulacions de partits. El seu defensat s’ha mostrat lúcid i serè, en la declaració ha ressaltat, mentre ha apuntat que per a Hernández ha suposat "un dur i trist cop" haver-se vist implicat en aquests fets al final de la seva etapa esportiva.

El president de l’Osca

Notícies relacionades

Pel que sembla, segons han informat Efe fonts judicials, Borja Fernández hauria insistit reiteradament que no hauria acceptat cap tipus de tracte amb el presumpte capitost de la xarxa, l’exjugador del Reial Madrid Raúl Bravo.

El jutge que investiga aquesta presumpta trama ha deixat aquest matí també en llibertat amb una fiança de 50.000 euros el president de la S.D. Osca, Agustín Lasaosa, i el cap de l’equip mèdic, Juan Carlos Galindo, per delictes de corrupció, blanqueig i estafa.