Entre Sevilla i Jerez

L'autobús amb la Copa del Rei, implicat en un accident amb un ferit

Un dels autobusos que desplaçava des de Sevilla a Jerez a part de l'expedició oficial del València va patir un contratemps

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’autobús en què viatjava la Copa del Rei de futbol s’ha vist implicat a la matinada d’aquest diumenge en un accident entre un turisme i un camió, i en el qual ha resultat ferit un home. Era un dels vehicles que desplaçava des de Sevilla a Jerez a banda de l’expedició oficial del València.

La Guàrdia Civil ha explicat a Europa Press que un camió i un turisme han col·lidit i, posteriorment, l’autobús en què viatjava la Copa s’ha vist implicat sense que aquesta ni els ocupants hagin patit danys.

No obstant, un home de 36 anys que anava a bord del camió ha resultat ferit i ha hagut de ser traslladat a l’hospital de Valme, segons ha assenyalat Emergències 112 Andalusia.

Notícies relacionades

Aquestes fonts han agregat que l’accident ha tingut lloc cap a les 4,25 hores, al quilòmetre 23 de l’AP-4, al seu pas pel terme municipal de Los Palacios y Villafranca (Sevilla).

Per la seva banda, fonts del València han indicat a Europa Press que a l’autobús hi viatjaven part de l’'staff' i familiars a més de la Copa del Rei.

Temes:

Copa del Rei