06 juny 2020

Anar al contingut

torneig de prestigi

Horari i on veure el PGA de golf amb Tiger Woods

Aquest dijous comença el segon gran de la temporada amb el nord-americà com a gran favorit per aconseguir el guardó

El Periódico

Horari i on veure el PGA de golf amb Tiger Woods

TANNEN MAURY

Aquest dijous comença el PGA Championship, el segon gran torneig de la temporada, en la seva edició número 101. Per primera vegada en un dels grans campionats de la temporada de golf, tots els jugadors classificats entre els 100 millors del món s’enfrontaran, excepte si hi ha alguna renúncia d’última hora. El torneig es podrà seguir en directe a través del canal Movistar Golf. Les retransmissions de dijous i divendres seran entre les 19 hores i la 1 de la matinada. Dissabte i diumenge la competició començarà a les 20 hores i acabarà, igualment, cap a la 1 de la matinada.

Tiger Woods ha tornat a aparèixer en escena amb tota les seves forces després d’haver acabat amb la gran sequera de més d’una dècada després de guanyar el Masters d’Augusta el mes passat. El nord-americà és un dels favorits per aconseguir el guardó, al mateix recinte on va aixecar el trofeu Open dels Estats Units el 2002.

Un camp a Long Island

És l’elegant Bethpage State Park, un camp de 7459 iardes a Farmingdale, Long Island. Allà es durà a terme el torneig. Actualment es podria dir que aquest és el camp menys adequat per a Woods comparat amb els terrenys dels altres certàmens de l’any.

Temes: Golf