LA RODONA PER L'OVALADA

El Camp Nou es prepara per a un dissabte de rugbi

L'estadi del Barcelona acollirà el partit de la Super League de rugbi de XIII entre els Dragons Catalans i els Wigans Warriors

vo190514a07326 - av11 - preparatius camp nou teles mxf - international / periodico

1
Es llegeix en minuts
Iván Adler

El temple on Lionel Messi desplega tota la seva màgia cada cap de setmana es transformarà, aquest dissabte, en un camp de rugbi. Les porteries del Camp Nou canvien la seva forma pels tres pals en forma d’H per acollir, aquest dissabte a partit de les 16.30, al duel corresponent a la Super League de rugbi de XIII, la competició més prestigiosa d’aquesta modalitat de l’esport de la pilota ovalada, entre els Dragons Catalans i els Wigan Warriors.

Notícies relacionades

La Super League és un certamen que té 12 equips, 11 són anglesos i n’hi ha un que és francès, que són justament els Dragons. Aquest duel significa el xoc entre l’actual campió de copa, la Challenge Cup, obtinguda per l’equip francès, i el Wigan Warriors, que és l’actual campió de la Super League i l’equip més fort de la competició.

Un mínim de 30.000 seguidors s’esperen al Camp Nou aquest dissabte per presenciar el matx. L’estadi del FC Barcelona ja sap el que és rebre partits de rugbi. L’últim va ser el 2016, en la final del torneig més prestigiós del món a nivell clubs, el Top 14 de França, entre el Toló i el Racing 92, amb més de 90.000 espectadors presents al camp.

El Camp Nou el 2016 quan va acollir la final del Top 14 francès de rugbi / jordi cotrina