LA CHAMPIONS D'HANDBOL

El Barça es creuarà amb el Vardar a la 'final four' d'hanbol de Colònia

El sorteig aparella els blaugrana en una de les semifinals amb el quadro macedoni, entrenat per García Parrondo

lmendiola45859114 skopje  macedonia  the former yugoslav republic of   11 11 2190507131942

lmendiola45859114 skopje macedonia the former yugoslav republic of 11 11 2190507131942 / GEORGI LICOVSKI

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

El Barça Lassa s’enfrontarà al Vardar Skopje en la semifinal de la Lliga de Campions que es disputarà els dies 1 i 2 de juny a Colònia (Alemanya). El Veszprem hongarès i el Kielce polonesos protagonitzaran l’altra semifinal. El quadro blaugrana torna a la 'final four' després d’un any d’absència, després de ser eliminat la temporada passada a quarts pel Montpeller que, finalment, va ser el campió.

Segons el sorteig realitzat a la localitat alemanya, l’equip de Xavi Pascual tindrà com a rival un dels equips amb els quals ja es va enfrontar en la fase de grups. En la trobada disputada a Skopje, el Barça es va imposar per 26-30 i al Palau va tornar a superar al quadro macedoni per 34-26. El rival blaugrana, dirigit pel tècnic espanyol Roberto García Parrondo, va eliminar a quarts l’hongarès Szeged.

Notícies relacionades

A Colònia, els blaugrana buscaran el seu desè títol de campió d’Europa, després d’eliminar al Nantes, subcampió europeu, que va superar tant en la  pista francesa com al Palau. 

 L’altra semifinal enfrontarà el Veszprem hongarès i el Kielce polonès, clubs dirigits també pels espanyols David Davis Talant Dujshebaev, respectivament

Temes:

Handbol