nomenament al Japó

Iniesta, capità del Vissel Kobe

L'estrella manxega substitueix Podolski en el càrrec

ini9esta

ini9esta

1
Es llegeix en minuts

Andrés Iniesta ha sigut designat primer capità del Vissel Kobe, després de l’abandonament de la capitania per part de l’alemany Lukas PodolskiIniesta serà l’encarregat de portar el braçal d’un dels equips més importants del Japó, que comptarà amb els jugadors locals Daigo Nishi i Hotaru Yamaguchi com a segons capitans.

El futbolista manxec va arribar a la disciplina del Kobe el 2018, al rescindir el seu contracte amb el FC Barcelona i després d’una etapa en què va acumular 22 títols nacionals i 10 d’internacionals amb l’equip blaugrana. Actualment, el Vissel Kobe compta amb vells coneguts de la Lliga espanyola, a més de grans figures del futbol internacional com el ja esmentat Lukas Podolski, campió del món amb Alemanya el 2014.

L’última incorporació estrella de l’equip de la prefectura de Hyogo va ser l’asturià David Villa, que va arribar l’estiu passat a la J1 League després de la seva etapa en la MLS americana amb el New York City, equip en el qual va disputar un total de 117 partits dividits en quatre campanyes.

Mala ratxa

Notícies relacionades

Sergi Samper és un altre dels futbolistes espanyols que milita al Kobe. El del planter del Barcelona va arribar a l’estiu al país asiàtic després de rescindir el seu contracte, per provar sort en una nova lliga després de la mala ratxa de lesions que van llastar la seva carrera les campanyes passades.

Però malgrat tenir tot aquest ventall de grans estrelles entre les seves files (tres campions del món), el Kobe està patint molt en l’inici de la temporada, amb tres derrotes en els últims quatre partits, uns resultats que el situen en l’11è lloc en una lliga de 18 equips. Després d’arribar a un acord amb el tècnic espanyol Juan Manuel Lillo per a la rescissió del seu contracte, Takayuki Yoshida ha assumit el comandament de la primera plantilla a l’espera d’una nova contractació.