incident a les Canàries

Una estrella de l'UFC, detinguda a Tenerife per robar un taxi i destrossar un hotel

El lluitador Darren Till haurà de pagar una multa de 840 euros i indemnitzar amb 10.000 euros, juntament amb 4 persones més, l'estaliment hoteler

ufc

ufc

1
Es llegeix en minuts

El Jutjat d’Instrucció número 4 d’Arona (Tenerife) ha condemnat a pagar una multa de 840 euros el lluitador britànic Darren Till, de la lliga UFC, detingut aquest cap de setmana després de robar un taxi i de provocar destrosses en un hotel del sud de l’illa.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les Canàries, Till ha sigut declarat culpable d’un delicte de danys i un altre de furt d’ús de vehicle, en un judici ràpid celebrat a l’illa. Tant el lluitador d’arts marcials mixtes com un altre ciutadà britànic que l’acompanyava en aquests fets es van declarar d'acord amb els càrrecs que se’ls imputaven i van acceptar les condemnes propostes per l’acusació.

Les sancions

Cadascun d’ells haurà de pagar dues multes, una de 480 euros per danys i una altra de 360 euros pel furt del taxi. Els dos hauran, a més, d’indemnitzar amb 10.000 euros, solidàriament amb tres persones més, a l’hotel del qual van ser expulsats per ocasionar destrosses.

Notícies relacionades

L’esportista britànic i els seus companys van ser detinguts després de robar un taxi i per haver provocat destrosses i per haver buidat els extintors d’un hotel de la zona.

Till, de 26 anys, ocupa el setè lloc de la classificació de l’UFC en el pes superlleuger amb 17 victòries, 1 empat i 2 derrotes en la seva trajectòria professional.