un 'gran' de golf

Koepka i DeChambeau lideren el Masters d'Augusta un cop acabada la primera jornada

Jon Rahm se situa entre els favorits després de completar un magnífic recorregut i acabar amb tres sota par

AUGUSTA, GEORGIA - APRIL 11: Brooks Koepka of the United States reacts to a missed birdie putt on the 18th green during the first round of the Masters at Augusta National Golf Club on April 11, 2019 in Augusta, Georgia.   Kevin C. Cox/Getty Images/AFP

AUGUSTA, GEORGIA - APRIL 11: Brooks Koepka of the United States reacts to a missed birdie putt on the 18th green during the first round of the Masters at Augusta National Golf Club on April 11, 2019 in Augusta, Georgia. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP / Kevin C. Cox (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Els nord-americans Brooks Koepka i Bryson DeChambeau comparteixen el lideratge del Masters de golf que es disputa aquesta setmana a l’històric recorregut Augusta National (Geòrgia, EUA) un cop acabada la primera jornada. Koepka i Dechambeau s’han posat dos cops per davant del grup de perseguidors compost pels nord-americans Phil Mickelson (-5) i Dustin Johnson (-4) i l’anglès Ian Poulter (-4).

Koepka, número 4 del món, ha guanyat dos Oberts dels Estats Units (2017 i 2018) i un Campionat de la PGA (2018), mentre que DeChambeau aspira a conquerir el seu primer gran a Augusta.

El favorit del públic nord-americà, Tiger Woods, ha acabat amb dos sota par a només quatre cops dels líders. "Hi ha un jugador de 61 anys en la part alta de la taula que sap com jugar. És qüestió de fallar en els llocs correctes, triar els punts i saber quan s’ha de ser agressiu", va afegir Tiger amb referència a l’alemany Berhard Langer, que ha acabat amb -1.

Destaca l’alemany Berhard Langer que amb 61 anys va acabar amb un sota par.

Notícies relacionades

Un altre dels favorits, el nord-irlandés Rory McIlroy ha començat i ha acabat amb un cop sobre el par, bastant per sota de les expectatives. Després de la primera jornada, gairebé un terç dels 87 competidors acumulen un resultat per sota del par en número vermells, un color que es podria difuminar amb les tempestes i el vent dels pròxims tres dies. 

I entre ells hi ha Jon Rahm, que va completar de forma magnífica una volta de 69 cops (3 sota par) per compartir, provisionalment i durant unes quantes hores, el lideratge del torneig

Temes:

Golf