acte violent

Multat amb 5.000 euros per haver llançat una maça d'un bombo a un autobús de l'Osasuna

Els fets van passar a Sòria per part d'un seguidor de 28 anys del Numància

pajaritos

pajaritos

1
Es llegeix en minuts

La Comissió Permanent de la Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l’esport ha proposat una sanció de 5.000 euros a l’aficionat del Numància que va llançar una maça d’un bombo i va trencar la lluna d’un autobús d’aficionats de l’Osasuna el 17 de febrer passat.

A més, li va imposar, en la reunió del 4 d’abril, la prohibició d’entrar als recintes esportius per un període de 12 mesos, segons ha informat aquest dijous la Subdelegació del Govern a Sòria a través d’un comunicat.

Denúncia de l’empresa de l’autobús

Notícies relacionades

Els fets es remunten a la tarda del passat 17 de febrer en què el Numància i l’Osasuna van disputar un partit de Segona a Los Pajaritos, amb resultat final d’empat a un. L’incident es va registrar al carrer Eduardo Saavedra de Sòria, quan, després que s’acabés el partit, des d’un grup d’unes 30 persones una d’elles va llançar un objecte, pel que sembla una maça o una baqueta de bombo, que va impactar contra el vidre d’una de les finestres del vehicle, situada a la part lateral posterior dreta.

Aquests fets van ser denunciats a Pamplona, a les dependències de la Direcció Superior de Policia de Navarra, per l’empresa propietària del vehicle, que va valorar els danys en aproximadament mil euros. La Comissaria del Cos Nacional de Policia de Sòria va obrir diligències per aclarir els fets, i el mateix club del Numància es va personar en aquestes diligències per participar en tots els procediments que s’instruïssin respecte d’aquests incidents que perjudiquen la imatge del club i del futbol en general. Les investigacions policials van acabar amb la identificació i posterior detenciód’A. M. V., de 28 anys, com a presumpte autor d’un delicte de danys.