èxit total

Les accions de la Juventus pugen un 20%

La cotització de la 'Vecchia Signora' es dispara en l'obertura de la Borsa de Milà

IT01. TURÍN (ITALIA), 12/03/2019.- Cristiano Ronaldo (2i) de Juventus celebra la anotación de un gol durante el partido de vuelta por los octavos de final de la Liga de Campeones de la UEFA entre Juventus FC y Club Atlético Madrid este martes, en el estadio Allianz, en Turín (Italia). EFE/ALESSANDRO DI MARCO

IT01. TURÍN (ITALIA), 12/03/2019.- Cristiano Ronaldo (2i) de Juventus celebra la anotación de un gol durante el partido de vuelta por los octavos de final de la Liga de Campeones de la UEFA entre Juventus FC y Club Atlético Madrid este martes, en el estadio Allianz, en Turín (Italia). EFE/ALESSANDRO DI MARCO / ALESSANDRO DI MARCO (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La cotització de les accions de la Juventus de Torí registrava una meteòrica pujada del 20,52% en els primers instants de la negociació a la Borsa de Milà, després que l’equip italià aconseguís el pas a la següent fase de la Lliga de Campions al vèncer per 3-0 l’Atlètic.

Els títols de la 'Vecchia Signora' arribaven a pujar en l’obertura milanesa fins als 1,474 euros, en màxims des de finals del mes de gener passat, recuperant així àmpliament les fortes caigudes sofertes després del partit d’anada de l’eliminatòria contra l’Atlètic, quan les seves accions van arribar a caure més d’un 13%.

Bons a cinc anys

El club torinès va tancar amb èxit al febrer una col·locació de bons a cinc anys per import de 175 milions d’euros i un cupó anual del 3,375%, la finalitat del qual era dotar la Juventus dels recursos financers necessaris per desenvolupar els propòsits generals de l’empresa i millorar el perfil de venciments del deute de la institució.

Notícies relacionades

La capitalització borsària de la Juventus de Torí va augmentar un 35% durant els primers dies del mes de juliol passat coincidint amb els rumors sobre el fitxatge del portuguès Cristiano Ronaldo, que es va oficialitzar el 10 de juliol.

La 'Vecchia Signora' va fer el salt al parquet de la Borsa de Milà el desembre del 2001 valorada a un preu de 3,70 euros per acció, diluït per diferents ampliacions de capital, així com per l’impacte del 'Calciopoli' l’escàndol revelat el 2006 que va acabar amb el descens del club torinès a la Serie B del futbol italià.