CELEBRACIÓ AMB GEST LLEIG

Ronaldo: «Ha sigut màgic, per a això em va fitxar la Juve"

"No hem guanyat res, però estem en el bon camí", diu el portuguès després dels seus tres gols a l'Atlètic

marcosl47324916 juventus  cristiano ronaldo reacts at the end of the champio190312233154

marcosl47324916 juventus cristiano ronaldo reacts at the end of the champio190312233154 / Luca Bruno

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

"Va ser una nit especial, molt especial. És un motiu d’orgull, no hem guanyat res però estem en el bon camí. La Juve m’ha contractat per a això. Ha sigut una nit màgica". Cristiano Ronaldo, l’estrella de l’equip italià, estava exultant pels seus tres gols.

Tres gols que van eliminar l’Atlètic i, de passada, li van servir també per enviar un contundent missatge al Madrid. I a Florentino Pérez. El club que el va vendre per 100 milions d’euros l’estiu passat perquè el president no volia complaure les seves demandes salarials.

Imitant Simeone

Se’n va anar a Torí i a punt de començar la primavera ha arribat al cim que buscava. Tres gols que el tornen al gran aparador de la Champions després d’haver firmat només un gol en les anteriors jornades europees.

Quan es va acabar el partit, Cristiano es va dirigir a la grada on eren els aficionats de la Juve. De manera obscena, amb els braços enlaire, com si estigués fent l’amor amb algú, el portuguès va replicar, però de manera molt més grollera, el que va fer Simeone al Calderón fa tres setmanes.

"Segurament ho ha fet mostrant l’esperit que té a la seva gent", va dir l’entrenador de l’Atlètic sense voler entrar en polèmica amb Cristiano.  

"Hem triat la pitjor nit per cagar-la. Ni la meva família sap què dir-me ni jo tampoc a ells" (Griezmann)

Va brillar Cristiano, va desaparèixer Griezmann. "Hem triat la pitjor nit per cagar-la, em sento molt malament, em sento culpable perquè no he entrat en el partit. 3-0 no te’l poden fer i sobretot a nosaltres. No ha sigut el nostre dia", va confessar el davanter francès de l’Atlètic. "Ells han sigut superiors. Cristiano li té presa la mida a tot el món. Ni la meva família sap què dir-me ni jo tampoc a ells". 

"No vam poder trobar vies que ens permetessin allunyar-nos de la pressió que ens feien. Ens van guanyar perquè van ser millors" (Simeone)

Notícies relacionades

Simeone va admetre la dolorosa derrota. No va posar cap excusa. Tampoc podia. "Quan un no fa prou per passar l’eliminatòria, ha de felicitar el seu rival", ha dit el tècnic del Atlètic, negant que sigui la seva nit més dolorosa des que és a la banqueta blanc-i-vermella.

"Els nois ho van intentar. En l’anada vam fer un bon partit; en la tornada, ells. Van estar millor en l’agressivitat, no vam poder trobar vies que ens permetessin allunyar-nos de la pressió que ens feien. Ni per compromís, ni per actitud, ni per treball. Ens van guanyar perquè van ser millors".