acte violent

Segresten la mare de Samuel Kalu, internacional nigerià del Bordeus

La dona està amb els capturadors des del 27 de febrer al ser raptada quan tornava a casa seva amb cotxe

kalu

kalu

1
Es llegeix en minuts

La mare de Samuel Kalu, internacional nigerià i que actualment milita al Girondins de Bordeus, està retinguda al seu país per segrestadors que exigeixen el pagament de 15 milions de naires (uns 36.600 euros) a canvi del seu alliberament, va informar el mateix jugador.

“Els segrestadors van demanar un rescat de 3 milions de naires la primera vegada, els hi vam donar i ens van assegurar que l’alliberarien”, va afirmar Kalu en declaracions recollides aquest dimarts per mitjans nigerians. “Vam esperar tota la nit (però) no la vam veure. Al matí següent van tornar a cridar (dient) que volien més diners, que els diners s’havien entregat una altra persona. Ara estan demanant un rescat de 15 milions”, va concloure l’esportista, de 21 anys.

No és el primer cas

Notícies relacionades

La seva mare, Ozuruonye Juliet Kalu, va ser segrestada el passat 27 de febrer a Umuamacha Umueze, a l’estat d’Abia (sud-est), quan es dirigia al seu vehicle de camí a casa, si bé la notícia ha transcendit ara. “Sisplau, ajudin-me a pregar-los que alliberin la meva mare perquè la meva ambició és fer tot el que estigui al meu abast per ajudar les ‘Super Àguiles’ (nom popular de la selecció de Nigèria) a guanyar la pròxima Copa de l’Àfrica de Nacions de 2019”, va dir Kalu.

El futbolista de l’equip francès està convocat per les ‘Super Àguiles’ per als partits classificatoris d’aquest torneig africà contra les Seychelles i els ‘Faraons’ d’Egipte a finals d’aquest mes. Aquest no és el primer cas de segrest en l’esfera esportiva nigeriana, ja que durant la Copa del Món del 2018 a Rússia, el pare del capità de Nigèria, Mikel Obi, va ser segrestat abans del partit del combinat africà contra l’Argentina. Llavors, els capturadors van exigir a l’exmigcampista del Chelsea el pagament de 21.000 lliures esterlines (uns 24.425 euros) com a rescat.