Molt fred

Les imatges del partit més fred de la història dels Estats Units

Els Colorado Rapids i els Portland Timbers van protagonitzar un duel gelat, a -8 graus i sota una tempesta de neu incessant

arbitro-congelado-1

arbitro-congelado-1

1
Es llegeix en minuts
Iván Adler

El 3-3 entre els Colorado Rapids i els Portland Timbers que va repartir un punt per a cada equip a la lliga MLS,  el torneig nord-americà, va quedar en segon pla després de les impactants imatges d’un partit gairebé sobre gel. Aquests dos conjunts de la Lliga nord-americana de futbol van protagonitzar el partit més fred en la història de la MLS. Van jugar sota una tempesta de neu i van haver d’imposar-se al fred gelat. La temperatura va baixar fins als 8 graus sota zero

El duel va tenir lloc a l’estadi Dick’s Sporting Goods Park, ubicat a la ciutat de Commerce City, Colorado, on els Rapids juguen de local. Tot i que la neu no va impedir que es dugués a terme el partit, sí que van haver d’implementar algunes mesures com, per exemple, que la pilota fos taronja perquè es pogués veure en un camp absolutament blanc.

Sebastián Blanco, dels Portland Timbers, jugant sota la intensa neu. / FOTO: AP Photo Joe Mahoney /  

Notícies relacionades

Hi ha imatges que no van tardar a fer-se viral i que tenen com a protagonista Drew Fischer, l’àrbitre de la trobada. Al col·legiat se li havien congelat els cabells i les pestanyes.

Fins i tot va ser un duel atractiu i ple de gols, que va finalitzar en empat a 3. Els argentins Diego Valeri i Sebastián Blanco van marcar pels Portland Timbers, mentre que l’altre gol el va fer Deklan Wynnr. Per als Rapids, en canvi, van anotar Kei Kamara, Benny Feilhaber i Andre Shinyashiki.