FILIGRANES AMB LA PILOTA OVALADA

Hazard, ¿MVP de la Super Bowl?

El Chelsea i la Juventus s'uneixen a la febre de la final de futbol americà amb divertits vídeos

hazard

hazard

1
Es llegeix en minuts

El futbol és l’esport rei, però aquest cap de setmana a tots els racons del món es fa atenció a la Super Bowl. Ni en els millors clubs d’Europa escapen a la febre de la final entre Rams Patriots. El Chelsea, per exemple, ha gravat un vídeo promocional amb les seves estrelles fent filigranes amb la pilota ovalada.

Notícies relacionades

Willy Caballero, Jorginho i Willian surten del pas fent diversos tocs amb el peculiar esfèric, però qui hi surt és Eden Hazard. El jugador belga, bigolejador aquest dissabte davant del Huddersfield, encadena 26 tocs amb el cap i el peu, filigranes incloses, i acaba amb un xut a porta que s’estavella contra el travesser. Candidat a MVP de la Super Bowl sense cap mena de dubte. Si és o no un muntatge és el de menys.

També amb la Juventus han aprofitat la final d’aquest diumenge per fer un joc amb els seus tres porters. PerinSzczęsny Pinsoglio, que juguen a fer de 'quarterbacks’: primer intenten colar la pilota per un pneumàtic penjat del travesser, després intenten fer caure un con i finalment llancen contra el travesser. El primer dels italians va ser qui va ficar-s’ho a la butxaca.