LA PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA

El Barça ensopega amb l'Espanyol i es complica la Lliga (0-0)

Les blaugranes, que van fallar un penal, queden a tres punts de l'Atlètic

barafem

barafem

1
Es llegeix en minuts

El derbi català de la Lliga femenina disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper es va saldar amb un empat sense gols que li complica la vida al Barça en la seva pugna amb l’Atlètic de Madrid, que ara comanda el campionat amb tres punts d’avantatge sobre l’equip de Fran Sánchez. L’Espanyol suma 16 punts, tres per sobre del descens, després d’aquest valuós empat. 

El quadre blaugrana  va veure truncada la seva ratxa de victòries en un duel en que va tenir diverses oportunitats per emportar-se la victòria, inclòs un penal que Losada va enviar al pal (m. 70) i un xut a la creueta en el temps afegit del partit.

Doble ocasió final

Notícies relacionades

El Barça va dominar des de l’inici liderat per una Martens molt activa mentre que l’Espanyol no va crear perill fins als últims minuts del primer temps quan Paños va desviar una ocasió d’Eli. La segona meitat va començar amb una nova ocasió blanc-i-blava resolta per la portera blaugrana. 

Mariajo, la portera periquita, també va tancar amb clau. Els pals, a més, van estar del costat periquito, primer en el penal xiulat per mans d’Inés i després a la doble oportunitat final. Mariajo va desviar el xut d’Alexia i Mariona va enviar a la creueta l’últim intent culer. 

FC Barcelona, 0; Espanyol, 0

BARCELONA Paños; Marta T. (Candela, m. 68), María León, A. Pereira, Leila (Andressa Alves, m. 82); Losada, Patri (Hamraoui, m. 58), Aitana, Alexia; Martens, Duggan (Mariona, m. 58).