PARTIT AMB MORBOSITAT AL PIZJUÁN

rpaniagua46277667 girona s spanish midfielder cristian portugues challenges se181216125449 / CRISTINA QUICLER

El Girona es desinfla després del descans i cau al Sánchez Pizjuán (2-0)

El retrobament amb Pablo Machín no ha sigut positiu per als catalans, que encaixen la seva segona derrota consecutiva lluny de Montilivi

1
Jordi Danés

Girona ha encaixat la seva segona derrota consecutiva en camp contrari en només set dies, després de perdre dilluns passat la imbatibilitat com a visitant a San Mamés. Una mala sortida dels d’Eusebio després del descans ha sigut la creu per als gironins després d’una molt bona primera meitat. Un penal ingenu de Juanpe i només nou minuts després el 2-0 han sentenciat els blanc-i-vermells, a qui els ha faltat poder de reacció.

El Girona havia arrencat molt bé, amb possessió de la pilota i jugant molt en camp visitant davant d’un Sevilla més amagat de l’esperat.Malgrat no trobar la clau per connectar amb Stuani i Portu, el futbol dels visitants ha incomodat els de Machín, que no han despertat fins a l’equador de la primera meitat. Els andalusos han inquietat amb un futbol directe i rematades de Ben Yedder (7), Banega (22), Sarabia (30) i Roque Mesa (45), els dos últims molt ben resolts per Gorka Iraizoz. El Girona també va tenir el 0-1 al cap de Stuani, però Vaclik es va trobar la pilota (43).

Després del descans, els visitants han fet un pas enrere. Un penal de Juanpe sobre André Silva transformat per Banega ha despertat el Sevilla i també el Pizjuán. El Girona no només no ha reaccionat, sinó que ha encaixat el 2-0 després d’associar-se Ben Yedder i Sarabia. El segon gol local ha acabat amb el somni de puntuar ja que al Girona li ha faltat poder de reacció i amb l’equip desestructurat (Eusebio ha acabat amb un 4-4-2 i Doumbia s’ha lesionat pocs minuts després de sortir a la gespa) el 3-0 sempre ha estat més a prop que el 2-1.

Sevilla, 2 - Girona, 0

<strong>Sevilla: </strong>Vaclik; Jesús Navas, Carriço, Kjaer (Mercado 77’), Sergi Gómez, Escudero (Promes 87’); Banega, Roque Mesa, Sarabia; Ben Yedder (Arana 91’) i André Silva.