LA CRISI BLANC-I-BLAVA

Rubi: "Demanem perdó a l'afició per fer-li passar aquest moment tan dolent"

"Aquest equip ha jugat bé i tornarà a fer-ho", assegura el tècnic de l'Espanyol després de perdre contra el Betis

zentauroepp46282058 graf8284  barcelona  16 12 2018   los jugadores del rcd espa181216201224

zentauroepp46282058 graf8284 barcelona 16 12 2018 los jugadores del rcd espa181216201224 / Andreu Dalmau

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Rubi demanava que ningú es martiritzés per les quatre derrotes consecutives de l’Espanyol i després d’encadenar la cinquena ell mateix va donar símptomes d’esgotament. El tècnic periquito no troba una única explicació per a l’ensorrament del seu equip i la llista de motius que va anar teixint després del partit no semblen mostrar un camí sinó un mar de dubtes. En el que no va titubejar el preparador va ser en disculpar-se: “És un moment complicat,demanem perdó a l’afició per fer-li passar aquest moment tan dolent”. 

El tècnic assegura que l’equip “tirarà endavant”, perquè no és normal “rebre quatre gols de falta en 16 partits quan hi ha equips que no en fiquen ni un en tota la temporada”. I perquè, al seu entendre, l’Espanyol va plantar cara aquest diumenge a un Betis que sí, que els "va minimitzar quedant-se molta estona la pilota", però que "si no és un equip de Champions, gairebé". I perquè el calendari tampoc ha sigut propici: “Portem un tram de Lliga enfrontant-nos a equips europeus que potser són més fàcils al principi de temporada que a la meitat”.

Un "full de ruta"

Notícies relacionades

“Cal intentar pensar que no portem cinc derrotes”, va concloure el míster blanc-i-blau, que no va tenir ni un retret cap als seus jugadors ni contra la seva alineació, senseDarder:Víctor Sánchezva ser un dels millors contra el Barça i mereixia continuïtat. I contra el Betis necessites un punt de nervi”. Rubi va destacar que el rendiment de l’equip havia millorat respecte al derbi, i va explicar també que té "un full de ruta quant a millores per tornar a ser l’equip que vam ser", per la qual cosa va demanar confiança en el equip: "On es veuen les persones és en els moments de dificultat, necessitem gent que tiri del carro. Aquest equip ha jugat bé i ho tornarà a fer".

David López també va apel·lar a la psicologia per superar aquesta crisi. “No en queda cap altra que aclarir el cap,tornar als orígens i tirar endavant”, va dir. “Només hi ha una recepta: treball, sacrifici i que el tema mental no et deixi tirat. Tots confiem en l’estil de joc", va afegir abans de mullar-se per Pau López:  “«És molt amic meu i no es mereix els insults”.