LLIGA SANTANDER

La 16a jornada de Lliga, partit a partit

El Sevilla, l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid tenen la missió de no deixar que el Barcelona s'escapi a la part alta de la classificació

lmendiola45042013 graf3492 madrid  15 9 2018   el delantero franc s del atl ti180917123757

lmendiola45042013 graf3492 madrid 15 9 2018 el delantero franc s del atl ti180917123757 / Rodrigo Jimenez

4
Es llegeix en minuts
Irati Vidal

CELTA DE VIGO – LEGANÉS Amb Cardoso, sense límits a la lliga

Divendres, 21.00 h beIN Sports

L’arribada de Miguel Cardoso a la banqueta del Celta ha canviat moltes coses, com ara el futur de David Costas. El central només havia disputat un partit fins a la seva arribada i ara és titular indiscutible. I ho té clar: "Portem dues victòries seguides, queda molta lliga i no hem de posar-nos límits". Per això, davant del Leganés els celestes sortiran buscant el seu tercer triomf consecutiu. Davant, els de Pellegrino arriben amb una gran plaga de lesions i amb  Nico Cañizares, jugador del planter amb opcions de debutar a Primera.

GETAFE – REIAL SOCIETAT Sense Jaime Mata, però amb Ángel

Dissabte, 13.00 h beIN Sports

Jaime Mata comença a sentir-se a la Lliga com a Segona. Ha relegat a la banqueta un dels jugadors més estimats per l’afició, Ángel Rodríguez, i no té intenció de tornar-s’hi a asseure. No obstant, davant del Leganés  va veure la cinquena groga i davant la Real serà el tenerifenc el que torni a acompanyar Jorge Molina en atac. Per al partit, el conjunt 'txuri-urdin' recupera Llorente, Aritz i Zurutuza, però torna a perdre Zaldua.

VALLADOLID – ATLÈTIC DE MADRIDGriezmann davant l’EuroPucela

Dissabte, 16.15 h beIN Sports

Amb el fitxatge de Stiven Plaza lligat, el Valladolid afronta el tram final de la primera volta amb les aspiracions intactes. Són a la 12a plaça, però només els separen dos punts de les posicions europees i Zorrilla ja és tot un fortí, tot i que sumen més punts a fora que a casa. Per continuar somiant han de superar un Atlètic de Madrid tocat per les lesions.  Els matalassers segueixen a l’espera de Diego Costa i Lucas Hérnandez, mentre han vist com la setmana de Champions els deixava una altra vegada sense Giménez. A més, Griezmann està vivint un autèntic malson i en el que va temporada s’ha hagut de retirar en cinc ocasions. Però el francès, que només ha marcat un gol fora del Metropolitano, serà davant l’EuroPucela per estirar del carro blanc-i-vermell.

REIAL MADRID – RAYO VALLECANOTocat però no enfonsat

Dissabte, 18.30 h beIN Sports

Semblava que el canvi d’entrenador també havia suposat un canvi de tendència. Però no. Els blancs guanyaven sense convèncer fins que la seva competició fetitxe els va posar a lloc. La derrota davant del CSKA obre encara més la ferida d’un Madrid tocat, però que segons Solari continua viu en totes les competicions. Al Bernabéu, el Rayo intentarà frenar la seva escalada a la Lliga. Tot i que ho farà sense el seu golejador, Raúl de Tomás, ja que el jugador del planter té la famosa 'clàusula de la por'.

EIBAR – VALÈNCIA A la Lliga com davant del Manchester United

Dissabte, 20.45 h beIN Sports

Marcelino es va acomiadar de la passada jornada de Lliga amb una sonora mocadorada i va entendre el missatge. L’afició 'che' no està gens contenta amb la temporada del seu equip, però ha vist com els seus poden fer grans partits davant d’equips com el Manchester United. El dubte és si podran fer el mateix a Ipurua, el tercer estadi del país on es marquen més gols. Una de les claus d’això serà com frenin a Escalante, un dels futbolistes més en forma de Mendilibar.

SEVILLA – GIRONA El equips més en forma se citen al Pizjuán

Dimenge, 12.00 h beIN Sports

Parlar dels equips més en forma de la competició és parlar del Sevilla i el Girona. Els catalans venen de perdre en l’últim minut a La Catedral amb un penal dubtós, però, malgrat la plaga de lesions, estan vivint una de les seves millors ratxes a Primera. Els andalusos, més enllà de la Lliga, venen de golejar a Europa amb un gran partit de Ben Yedder. En el terreny extrafutbolístic s’espera que el Sánchez Pizjuán torni a esbroncar la directiva.

RCD ESPANYOL – BETIS Setién davant del malefici del RCDE Stadium

Diumenge, 16.15 h beIN Sports

Al Betis no se li dona bé elRCDE Stadium. Des que es va inaugurar el feu periquito, els andalusos només han aconseguit un triomf i un empat. La resta han sigut victòries catalanes. I ara que els dos conjunts dormen en la part alta de la classificació, els de Setién volen acabar amb el malefici per seguir per sobre dels blanc-i-blaus.

OSCA – VILA-REAL Luis García vol redreçar el 'submarí'

Diumenge, 18.30 h beIN Sports

Luis García ha arribat a la banqueta del Vila-real per salvar un 'submarí' que porta mesos a la deriva. El nou tècnic sap que important que és tornar a guanyar. "El de diumenge és un partit important per al club i la responsabilitat ha de ser màxima", assegura el madrileny, conscient que debuta a la Lliga davant d’un conjunt encara més necessitat i que va estar a punt de donar la sorpresa davant delReial Madrid.

LLEVANT – BARCELONALa prèvia de la Copa, al Ciutat de València

Diumenge, 20.45 h Movistar El Partidazo

L’equip amb més golejadors de la competició, el conjunt que disfruta dels gols de Morales, jugador en ratxa, i que viu alleujat després delgol de Mayoral a la Copa, rep el líder de la lliga amb la intenció d’ajustar encara més la part alta de la classificació. Els de Valverde arriben al Ciutat de València amb els titulars descansats i sabent que els tocarà tornar a enfrontar-se a la Copa del Rei.

ALABÈS – ATHLETIC CLUB Els 'lleons’ volen agafar aire a Mendizorroza

Notícies relacionades

Dilluns, 21.00 h GOL

Gaizaka Garitano li ha canviat la sort a l’Athletic. Les derrotes sense parar s’han convertit en grans golejades i victòries ajustades. I ara visiten el seu veí Alabès, que va començar la competició al ritme dels millors però que només ha aconseguit un triomf l’últim mes (2-1 davant l’Osca). Per assaltar Mendizorroza, Garitano apostarà pels tres homes que el van acompanyar en la seva etapa a l’Eibar: Ander Capa, Dani García i Yuri Berchiche.