futbol

Fernando Ovelar, el futbolista de 14 anys que ha fet història al marcar en el clàssic paraguaià

El jugador es va convertir en el golejador més jove de la història en un partit entre el seu equip, el Cerro Porteño, i l'Olímpia

zentauroepp45757174 asu03  asunci n  paraguay   04 11 2018   el delantero fernan181105203340

zentauroepp45757174 asu03 asunci n paraguay 04 11 2018 el delantero fernan181105203340 / Andres Cristaldo

1
Efe / Asunción

Fernando Ovelar, de només 14 anys, va fer història aquest diumenge i es va convertir en el golejador més jove de la història del clàssic del futbol paraguaià al marcar el primer gol del partit entre el seu equip, el Cerro Porteño, il’Olimpia  i que va acabar en empat 2-2.

Als 15 minuts de començar el clàssic a l’estadi Defensores del Chaco de Asunción, Ovelar va disparar una rematada que es va colar per la dreta del porter franjat Alfredo Aguilar, que havia sortit per frenar l’atac de l’ara golejador més jove en la història del clàssic paraguaià.

L’adolescent, que va jugar 63 minuts, va generar dues ocasions de gol més en el partit: una en el minut 44 que es va estavellar a les mans d’Aguilar i una altra en el 47 que va estar a punt d’aconseguir l’1-2 per a Cerro amb un xut que es va desviar per poc i va sortir per l’esquerra de l’arc d’Olimpia.

El juvenil blaugrana va superar així Sergio Díaz, que, amb 17 anys, ostentava aquest rècord després de marcar un gol a Olimpia en el clàssic que es va jugar el maig del 2015.