Enèsim atac

Mourinho torna a arremetre contra la premsa

El portuguès defensa la seva gestió dels minuts de Rashford

jos-mourinho-no-logra-regularidad-en-los-resultados-de-su-equipo 111138

jos-mourinho-no-logra-regularidad-en-los-resultados-de-su-equipo 111138

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mourinho s’enfada i carrega contra la premsa. Pot semblar un titular gens nou, però l’entrenador portuguès ha arremès, per enèsima vegada, contra els periodistes. En aquesta ocasió, ho ha fet per defensar la seva gestió dels minuts de Marcus Rashford. En vista de les preguntes sobre l’actuació amb Anglaterra del jove davanter, que ha marcat dos gols en l’última aturada de seleccions, 'Mou' ha decidit carregar contra la premsa: "Algunes persones tenen salaris dobles perquè treballen per als clubs i, també, en mitjans de comunicació. Òbviament, porten les coses per on els interessa. És obvi, és humà i és natural. No és ètic, però ho accepto", va afirmar en la roda de premsa prèvia al partit que disputarà elUnited contra elWatford  de Javi Gracia (dissabte, 16.30 hores).

Part d’aquestes crítiques anaven referides a Alan Shearer i Jamie Carragher, que en els últims dies van afirmar que Rashford ha de sortir del United, lluny de Mourinho, si vol progressar en la seva carrera. Mourinho va recórrer a les estadístiques per defensar-se: "En dues temporades amb mi ha participat en 105 partits, ha jugat 5.744 minuts i 63,7 partits sencers, incloent-hi cinc finals, així que crec que la gent que parla sobre els seus minuts està una mica confusa. Rashford no és Dominic Solanke, no és Ruben Loftus-Cheek, no és Dominic Calvert-Lewein. Ell és Marcus Rashford, jugador del Manchester United, amb un abundant nombre de minuts jugats al màxim nivell en les millors competicions", va manifestar.

Alta tensió

Notícies relacionades

Malgrat això, les declaracions del portuguès apunten que Rashford no serà titular dissabte. "Suposo que diumenge em criticaran molt per no fer-lo jugar, perquè alguns dels nois –referint-se a la premsa– estan molt obsessionats amb mi i d’altres crec que tenen un problema amb algunes mentides compulsives", va afegir 'Mou'.

Si el portuguès demostra alguna cosa és un gran ego. Com a mínim, afirma que creu que és el centre del món: "N’hi ha que es desperten al matí i el primer que els ve al cap és José Mourinho i el Manchester United. Ho sento per ells, perquè hi ha moltes coses més interessants amb què despertar-se i ser feliç que parlar sobre nosaltres i sobre futbol", va declarar el tècnic.