Trofeus individuals

Griezmann, sorprès que no hi hagi cap francès candidat al The Best

El davanter de l'Atlètic de Madrid creu que el "normal" és que sigui entre els finalistes de la Pilota d'Or

marcosl44336891 france s forward antoine griezmann kisses the world cup trop180715220319

marcosl44336891 france s forward antoine griezmann kisses the world cup trop180715220319 / FRANCK FIFE

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Antoine Griezmann lamenta que no hi hagi cap jugador de la selecció francesa, vencedora de la Copa del Món 2018 a Rússia, entre els favorits per obtenir el premi The Best de la FIFA aquest any, una cosa "rara" i "sorprenent" quan és un premi organitzat per la FIFA. "Guanyem la Copa del Món i no hi ha cap francès al podi. Són decisions pròpies, però que no hi hagi cap campió del món és sorprenent", estima el francès en una entrevista publicada aquest dimecres al diari ‘L’Équipe’.

Els finalistes per al trofeu són els mateixos que per al millor jugador de la temporada de la UEFA:Luka ModricMohamed Salah i Cristiano Ronaldo. Sobre la Pilota d’Or, que es considera el súmmum per a un jugador, per sobre fins i tot dels campionats o del Mundial, Griezmann creu que ell hauria d’estar entre els favorits aquest any. "Comparant el 2016 i aquest any, segons la meva opinió hauria d’estar entre els tres. El 2016 vaig perdre dos finals i no hi vaig ser. Ara he guanyat tres finals (Lliga Europa, Copa del Món i Supercopa d’Europa). Així que normalment... He d’intentar marcar més a la Lliga, a la Lliga de Campions...", diu.

Tot i que a Griezmann no li semblaria "injust" quedar-se sense la Pilota d’Or, això li plantejaria "què més" pot fer. "He guanyat tres trofeus, he estat en els moments decisius. Però no soc jo qui vota", comenta.

La decisió

El francès està agraït amb el seu club, l’Atlètic de Madrir, que l’ha fet sentir-se "important" aquest estiu i li ha "mostrat amor". "Els dirigents sabien que per quedar-me volia garanties esportives. El club ha fet esforços extraordinaris i els fitxatges corresponen a les nostres necessitats", assenyala.

Notícies relacionades

Quant al suport que ha rebut de l’Atlètic de Madrid en xarxes socials per no haver sigut seleccionat jugador de l’any, reconeix que l’emociona: "El meu club mostra públicament el seu suport. Em va encantar". El davanter torna a més a la polèmica del seu possible fitxatge pelBarcelona la primavera passada, una hipòtesi que va descartar a través d’un documental que va aparèixer la vigília del primer partit dels 'bleus' al Mundial de Rússia.

"Va ser el moment en què vaig saber que la meva decisió estava presa i que no canviaria més. Pot ser que no agradés a tothom, però volia mostrar els moments que podem travessar en aquestes situacions. Vaig rebre missatges d’esportistes a qui els havia encantat", defensa.