SALARI D'OR

410.000 euros al mes, el sou de Buffon al PSG

El porter italià, que ha arribat lliure al club d'Al-Khelaifi, s'ha convertit en un dels futbolistes més ben pagats del planeta

zentauroepp44405945 paris saint germain s italian goalkeeper gianluigi buffon ge180723133442

zentauroepp44405945 paris saint germain s italian goalkeeper gianluigi buffon ge180723133442 / JURE MAKOVEC

1
Es llegeix en minuts
Irati Vidal / Barcelona

Gianluigui Buffon va arribar a París per allargar la seva llegenda. Després de tota la vida defensant la porteria del Juventus, el porter italià de 40 anys recalava a la capital francesa a la recerca de nous reptes. Ho feia amb el reconeixement guanyat, amb un prestigi a l’altura de molt pocs i amb una oferta econòmica més que atractiva. 

Notícies relacionades

Segons ha revelat L’ÉquipeBuffon percep un salari de 410.000 euros nets mensuals, cosa que suposa 4,92 milions anuals lliures d’impostos. El fet que el París Saint-Germain no hagués de pagar clàusula de rescissió pel porter italià hauria facilitat que la directiva del club parisenc oferís una remuneració tan alta a Buffon, que a l'arribar al club de La Ville Lumière ha establert un nou procedent pel que fa a salaris.

Perquè el sou del nou porter del PSG s’escapa de la normalitat, ja que està a prop de la mensualitat d’estrelles com MessiCristiano o el seu nou company Neymar Jr. I no hi ha cap porter al món que cobri aquestes quantitats, molt menys a França, on l’únic pressupost a l’altura dels grans clubsd’Europa  és eld’Al-Khelaifi.

Temes:

PSG