PRETEMPORADA

Marcelino amplia el seu contracte al capdavant del València fins al 2020

marcosl43195424 valencia s spanish coach marcelino reacts during the spanish180505215204

marcosl43195424 valencia s spanish coach marcelino reacts during the spanish180505215204 / JOSE JORDAN

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

El València tenia des de fa mesos subratllat en vermell un moviment clau per a la seva plantilla i l’ha executat aquest dimecres. El club ha anunciat l’ampliació del contracte del tècnic Marcelino García Toral, que acabava el 2019 i que ara finalitza el 2020.

La temporada arrencarà a Mestalla sense la urgència d’una negociació en l’horitzó. L’asturià va arribar al club la primavera del 2017 de la mà de Mateu Alemany, que va aterrar unes setmanes abans que ell en un club que estava enredat en una espiral descendent des de la qual es va acostar al descans fa dues temporades. Entre tots dos van redreçar el rumb de la nau i Marcelino la va conduir a la Champions, competició en què celebrar el seu centenari.

Aliances a llarg termini

Notícies relacionades

Totes dues parts havien expressat la seva voluntat d’ampliar la seva vinculació, tot i que el tècnic ho va fer després de recordar que és gairebé impossible a Espanya que arrelin aliances a llarg termini. Per això finalment el contracte només s’ha ampliat una campanya.

Marcelino té el comandament absolut del vestidor i la veu i el vot en les operacions. De fet, per recomanació seva el València ha contractat Pablo Longoria com a director de l’àrea esportiva.