LLIBERTAT CONDICIONAL

Rubén Semedo sortirà de la presó després d'abonar una fiança de 30.000 euros

El central del Vila-real no es podrà acostar a 300 metres de la víctima ni freqüentar els seus llocs habituals

GRAF6864 LIRIA(Comunidad Valenciana), 22/02/2017. El jugador del Villarreal, Rubén Semedo, a su llegada esta mañana al juzgado número 6 de Lliria (Valencia). Semedo, de 23 años y nacionalidad portuguesa, ha sido detenido por la Guardia Civil por un presunto delito de lesiones y de detención ilegal. EFE/Manuel Bruque

GRAF6864 LIRIA(Comunidad Valenciana), 22/02/2017. El jugador del Villarreal, Rubén Semedo, a su llegada esta mañana al juzgado número 6 de Lliria (Valencia). Semedo, de 23 años y nacionalidad portuguesa, ha sido detenido por la Guardia Civil por un presunto delito de lesiones y de detención ilegal. EFE/Manuel Bruque / MANUEL BRUQUE (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El central del Vila-real Rubén Semedo sortirà de la presó de Picassent en els pròxims dies. Segons el diari valencià ‘Levante-EMV’, la jutge d’instrucció número 11 de València ha decidit atorgar-li la llibertat condicional després de la petició i les raons exposades pel nou advocat del futbolista, el penalista Miguel Ferrer.

Notícies relacionades

Per sortir de la presó, Semedo ha d’esperar que els 30.00 euros de fiança imposats per la jutge arribin al compte del jutjat; una cosa que, al tractar-se d’una transferència bancària, no serà fins d’aquí uns dies. A més, haurà de complir una sèrie de condicions: haurà de comparèixer una vegada a la setmana al jutjat per firmar, no podrà acostar-se a menys de 300 metres de la víctima i tindrà prohibit freqüentar els llocs habituals d’aquesta.

El futbolista del Vila-real, de 23 anys, va ser detingut el 22 de febrer passat per presumptament haver segrestat un home a casa seva a Bétera i haver-lo agredit, amenaçat i disparat amb una arma il·legal que va ser trobada al seu domicili. Després de saber la denúncia, el club el va suspendre de feina i sou i està esperant el judici per decidir el seu futur. Semedo, d’altra banda, també espera la data per ser jutjat. Se l’acusa d’homicidi en grau de temptativa, lesions, amenaces, detenció il·legal, tinença il·lícita d’armes i robatori amb violència.

Temes:

Vila-real CF