A SALOU

Retirada la denúncia contra un atleta dels Jocs del Mediterrani per agressió sexual

La fiscalia no ha demanat mesures cautelars i l'esportista, de nacionalitat turca, ha quedat en llibertat provisional

logo-mediterraneos

logo-mediterraneos

1
Es llegeix en minuts

La dona que va denunciar dimecres un atleta dels Jocs Mediterranis a Tarragona per una suposada agressió sexual ha retirat la denúncia, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El Jutjat d’Instrucció 5 de Tarragona, en funcions de guàrdia, ha rebut aquest dijous com a detingut aquest atleta turc per una suposada agressió sexual, i ha quedat en llibertat provisional.

La fiscalia no ha demanat cap mesura cautelar per a ell i el cas s’envia al Jutjat d’Instrucció 4 de Tarragona, competent per data dels fets. Aquest jutjat serà el que haurà de decidir si arxiva el cas, en funció del criteri del Ministeri Públic, que malgrat que no hi hagi denúncia de l’afectada pot mantenir d’ofici l’acusació si en té prou indicis.

Policia local

Notícies relacionades

La Policia Local de Salou (Tarragona) va detenir l’atleta dimecres a la matinada després de rebre un avís a les 5.15 hores que hi havia una jove demanant ajuda al carrer Colom i que la noia, de 25 anys i nacionalitat britànica, expliqués que havien intentat abusar sexualment d’ella, per la qual cosa va denunciar el detingut.

El sospitós, de 26 anys i nacionalitat turca, va ser arrestat després de declarar que havia conegut la dona la nit de dimarts a dimecres en una discoteca i que havien intimat voluntàriament. La jove va ser derivada al centre d’assistència primària de Salou i posteriorment a l’hospital Joan XXIII de Tarragona per practicar-li una exploració.