A SALOU

Detingut un atleta turc dels Jocs del Mediterrani per una agressió sexual

L'arrest s'ha produït arran de la denúncia d'una turista britànica

jcos

jcos

1
Es llegeix en minuts

Un atleta de nacionalitat turca que participava en els Jocs del Mediterrani ha sigut detingut a Salou després de ser denunciat per una presumpta agressió sexual, segons una última hora de Catalunya Informació

Segons el 'Diari de Tarragona', els Mossos d’Esquadra han obert una investigació arran de la denúncia presentada per una jove britànica, que ha assegurat haver sigut agredida sexualment la matinada d’aquest dimecres en una platja de Salou per part d’un esportista turc que participa en la competició d’halterofília en els Jocs Mediterranis.

A les 5 de la matinada

Els fets denunciats es remuntarien a poc després de les 5 de la matinada d’aquest dimecres, prossegueix la informació, quan la denunciant i el posteriorment detingut han acudit a una de les platges de la capital de la Costa Daurada, concretament a la de Llevant, a la zona del carrer Colom. No ha transcendit si anaven sols o amb més gent.

Posteriorment, la Policia Local de Salou ha rebut una trucada informant d’una agressió sexual a la sorra. Els agents s’han desplaçat al lloc i han parlat amb la víctima, que poc després ha sigut traslladada al servei d’urgències de l’hospital Joan XXIII de Tarragona per a un reconeixement mèdic. També hauria acudit al centre sanitari un metge forense.

Més dades

Notícies relacionades

Mentrestant, els agents de la Policia Local de Salou han començat a obtenir dades i finalment, cap a les 7 del matí, han detingut el sospitós, d’uns 25 anys, sempre segons el 'Diari de Tarragona'. 

El cas ha sigut traspassat a la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra del Tarragonès. Els agents haurien pres declaració a la víctima-denunciant així com també als testimonis per veure si quadren les versions de les parts. També s’espera saber les declaracions d’altres testimonis. El Jutjat d’Instrucció número 4 de Tarragona ha obert diligències prèvies.