04 d’abr 2020

Anar al contingut

ADEU A LA CONCENTRACIÓ

Lopetegui: «Estic trist, però tant de bo guanyem el Mundial»

L'exseleccionador marxa a Madrid acompanyat de L'staff tècnic que treballarà amb ell al Bernabéu

Marcos López

Lopetegui: «Estic trist, però tant de bo guanyem el Mundial»

Javier Etxezarreta

Amb ulleres de sol i poques ganes de parlar. Així ha abandonat Julen Lopetegui, l’exseleccionador espanyol, la concentració de Krasnodar, camí de Madrid on podria ser presentat pròximament com a nou entrenador del club blanc. Se n’ha anat acompanyat d’ Óscar Caro (preparador físic), Pablo Sanz (ajudant i segon entrenador) i Juan Carlos Campillo (el ‘coach’ que tutela les seves emocions). És, per tant, el mateix grup de treball que tindrà al Bernabéu durant les tres pròximes temporades.

“Estem tristos, molt tristos”, ha confessat l’entrenador guipuscoà els periodistes, i no ha volgut donar gaires explicacions sobre la seva traumàtica sortida de la selecció espanyola, a només 48 hores de debutar en el Mundial de Rússia. “No, no diré res. Només espero que fem un grandíssim Mundial”, ha comentat Lopetegui a la mateixa hora en què, precisament, Hierro explicava els seus plans com a nou seleccionador espanyol.

“¿Algun missatge per a l’afició? El missatge és que tenim un magnífic equip, tant de bo guanyem el Mundial”, ha dit un abatut Lopetegui, que no deixava d’expressar la seva “tristesa” al veure’s acomiadat de manera fulminant per Luis Rubiales, el president de la federació, per haver negociat amb el Madrid sense haver-ho advertit abans.