DECISIÓ JUDICIAL

Enrich, Luna i Silvestre, imputats per la gravació i difusió d'un vídeo sexual

Els futbolistes s'enfronten a una pena que podria anar dels dos a cinc anys de presó

1475838333241

1475838333241

1
Es llegeix en minuts

El jugador de l’Eibar, Sergi Enrich, i el seu antic company Antonio Luna (ara alLlevant) han estat imputats pel jutjat d’instrucció número 1 d’Eibar per la gravació d’un vídeo amb contingut sexual. Segons ha informat ETB, els futbolistes s’enfronten a una pena que podria anar de dos a cinc anys de presó.

La imputació arriba un any després que aparegués un vídeo en què Luna gravava Enrich, que estava mantenint relacions sexuals amb una dona. La imatges són clares i s’hi pot veure com la víctima diu textualment "para, això no" quan s’adona que està sent gravada mentre manté sexe. Malgrat les seves paraules, la gravació continua.

La difusió, un altre delicte

El delicte es va agreujar quan Enrich i Lluna van decidir compartir el material gravat a través de Whatsapp amb Eddy Silvestre, futbolista que també havia passat per les files del’Eibar  (ara al’Alcorcón). Silvestre va decidir compartir les imatges amb els seus contactes fins que es van fer virals, i ara està imputat per la difusió. 

Notícies relacionades

I és que, una vegada viralitzat el contingut, la víctima va denunciar els fets a l’Ertzaintza per danys a la seva imatge. I tot i que els jugadors van emetre un comunicat demanant perdó i lamentant "haver ferit l’afició", el jutjat entén que hi ha indicis de delicte i podrien ser condemnats de dos a cinc anys de presó, segons indica l’última modificació del Codi Penal, que prohibeix gravar sense consentiment o gravar amb permís, però no difondre.

Conclosa la instrucció, falta que el Ministeri Fiscal i l’acusació particular formulin les seves acusacions. En la següent fase del procediment judicial, la Fiscalia haurà de redactar l’escrit de qualificació provisional i l’acusació particular, que exerceix la víctima, presentarà el seu perquè finalment els advocats dels jugadors registrin els seus escrits de defensa.

Temes:

SD Eibar Futbol