LA MALA RATXA

La síndrome perdedora de Simeone

El tècnic argentí de l'Atlètic segueix sense guanyar al Camp Nou i sense vèncer els blaugranes a la Lliga

undefined42392453 soccer football   la liga santander   fc barcelona vs atleti180304192838

undefined42392453 soccer football la liga santander fc barcelona vs atleti180304192838 / ALBERT GEA

2
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

No li va servir de res a l’Atlètic jugar de groc, tal com va fer el 17 de maig al Camp Nou, on va donar el cop de destral per emportar-se’n la Lliga amb aquell 1-1 i el gol de Godín. Aquesta vegada ni tan sols va funcionar la superstició del Cholo, que se’n va anar del feu blaugrana amb el caseller de victòries a zero després d’11 partits (sis derrotes i cinc empats).

Després de quedar-se molt curt en el seu plantejament a la primera meitat, el tècnic argentí, que tampoc ha guanyat a la Lliga el quadro blaugrana després de 13 partits, va trobar la justificació a la derrota en el fet que Messi havia jugat amb la samarreta del Barcelona. «Si hagués jugat amb la nostra, hauríem guanyat», va dir l’entrenador blanc-i-vermell. En el dia en què la bandera de la Lliga oscil·lava entre Barcelona i Madrid, a l’Atlètic li van quedar algunes coses clares. La primera és la total complicitat de Griezmann amb el que gairebé tots apunten que serà el seu pròxim club. Veure Piqué abraçant i besant el davanter francès era més que premonitori. 

 

Veure Piqué abraçat amb Griezmann va ser més que una premonició sobre el futur del davanter francès

Sequera del 'Petit Príncep' 

Tant va respectar el desig de Piqué el Petit príncep Griezmann que va mantenir la seva sequera al camp del Barça, on segueix sense sucar. Després de sumar set gols en les dues últimes jornades, el davanter es va assecar de manera alarmant. El mateix li va passar a Diego Costa, que va arribar amb el seu vestit d’home rude disposat a pegar-se amb tots i va acabar desesperat en la jugada en què es va anul·lar un gol a Gameiro per fora de joc de Costa en l’acció anterior al remat del francès. Va ser de les poques coses potables que es van veure a l’àrea de Ter Stegen

Notícies relacionades

 

A l’hora de fer balanç, el de Giménez va ser tan directe com el camí de la pilota en la falta del gol de Messi. «Ens va faltar sortir a la primera part com ho vam fer a la segona. Si hagués sigut així, el partit hauria sigut un altre»,  va dir el central. Però Simeone no va coincidir amb la visió del seu jugador. «No crec que fos actitud, que va ser bona, sinó estar més junts, sortir millor amb la pilota, ser més clars. No vam perdre el partit a la primera meitat», va dir el Cholo, que no té més remei que fer comptes sobre una Lliga que recupera el color blaugrana.