CAIGUDA A LE MANS

Toni Bou es fractura tres vèrtebres i estarà tres setmanes de baixa

El pilot va picar amb l'esquena contra un element de formigó

toni-bou-jpeg

toni-bou-jpeg

1
Es llegeix en minuts

Toni Bou, 22 vegades campió mundial de trial, estarà un mínim de tres setmanes de baixa al fracturar-se tres vèrtebres lumbars per culpa d'una caiguda que va tenir diumenge a Le Mans (França), informa l'equip Repsol Honda.

El pilot va caure diumenge a la nit mentre disputava l'X-Trial de Le Mans i es va donar un cop molt fort a l'esquena contra un element de formigó, que el va obligar a retirar-se de la prova per ser examinat a l'hospital de la ciutat francesa.

Proves mèdiques

Notícies relacionades

Aquest dilluns, després de les proves mèdiques realitzades pel metge de l'equip Joaquim Terricabras al Consell Català de l'Esport i la Clínica Creu Blanca de Barcelona, se li ha diagnosticat "una fractura de l'apòfisi transversa dreta de les vèrtebres lumbars L2-L3-L4".

El doctor Terricabras ha recomanat repòs esportiu al pilot i estima que l'evolució de la lesió marcarà la tornada a l'activitat, encara que considera que no serà inferior a un mínim de tres setmanes, afegeix l'equip. Bou és onze vegades campió del món a l'aire lliure i també onze en pista coberta.