MISTERI AL BERNABÉU

¿Hi havia un motor amagat a la pilota de Cristiano Ronaldo?

Unes imatges mostren com la pilota surt rebotada abans que Cr-7 llanci el penal davant el PSG

GRAF1804. MADRID, 14/02/2018.- El delantero portugués del Real Madrid Cristiano Ronaldo marca su gol ante el París Saint Germain, durante el partido de ida de octavos de final de la Liga de Campeones que se juega esta noche en el estadio Santiago Bernabéu, en Madrid. EFE/Kiko Huesca

GRAF1804. MADRID, 14/02/2018.- El delantero portugués del Real Madrid Cristiano Ronaldo marca su gol ante el París Saint Germain, durante el partido de ida de octavos de final de la Liga de Campeones que se juega esta noche en el estadio Santiago Bernabéu, en Madrid. EFE/Kiko Huesca / Kiko Huesca (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Misterioses imatges les que apareixen a les xarxes socials. ¿Les pilotes del Santiago Bernabéu portaven una espècie d'enginy a l'interior -una espècie de motor- que permetia que sortissin rebotats abans de ser tocats pels futbolistes? O almenys pels del Madrid. O almenys per Cristiano Ronaldo.

Un misteri envolta el penal que l'estrella portuguesa va llançar al partit davant el PSG i que va suposar l'empat a un gol dels blancs. Abans que Cristiano toqui la pilota s'observa com surt rebotada misteriosament i s'eleva una mica per facilitar el xut del davanter del Madrid. ¿Per què i com? El misteri està servit.

L'explicació de Río Ferdinand

Notícies relacionades

En canvi, Rio Ferdinand, excompany de Cristiano Ronaldo al Manchester United,  va aportar dades per aclarir el misteri i va assegurar en la retransmissió de la cadena britànica 'BT Sports' que era una cosa habitual en el jugador portuguès, un truc que ja usava en la seva etapa amb el United. Segons l'exdefensa anglès la força amb què Cristiano recolza el peu esquerre provoca que la gespa es mogui lleugerament al seu voltant, cosa que fa vibrar la pilota i moure's lleugerament.

Així mateix, de ser certa la teoria de Rio Ferdinand, es pot assegurar que Cristiano no comet cap acció il·legal ja que en cap moment toca la pilota amb el peu. No obstant, el tema ha aixecat tot tipus d'ironies a les xarxes socials.