Kilian Jornet guanya el Hardrock malgrat córrer 140 quilòmetres amb l'espatlla dislocada

L'atleta català va patir una caiguda al quilòmetre 21 i es va imposar després de més de 24 hores d'esforç

kilian2

kilian2

1
Es llegeix en minuts

Dos mesos després de pujar l'Everest dues vegades en una setmana, Kilian Jornet segueix firmant proeses. L'atleta català ha aconseguit aquest dissabte la victòria en la carrera de muntanya nord-americana Hardrock, la quarta del seu palmarès, després de córrer 140 quilòmetres amb una espatlla dislocada.

Jornet ha completat el recorregut de 160 quilòmetres (100 milles), i amb 20.132 metres de desnivell acumulat, en un temps de 24 hores 32 minuts i 22 segons. El seu èxit té encara més mèrit al córrer durant 140 quilòmetres amb una espatlla dislocada i el braç en cabestrell després de patir una caiguda al quilòmetre 21. Mike Foote ha quedat segon a 23 minuts del català, i Joe Grant, tercer a més d'una hora.

"NO PENSAVA QUE POGUÉS ACABAR"

Notícies relacionades

"Estic molt content amb la victòria. No pensava que pogués acabar perquè l'espatlla em feia bastant mal, però finalment he anat avançant i he pogut arribar a la meta. A part d'això, les sensacions han sigut molt bones durant el recorregut, encara que ha sigut una prova molt dura amb una bonica batalla al costat de grans corredors", ha explicat Kilian Jornet al travessar la meta.

Aquesta és la quarta victòria consecutiva del corredor català en aquesta prova de llarga distància disputada a Colorado. Després d'aquesta victòria als Estats Units, Kilian Jornet es prepararà per disputar la Sierre Zinal, a Suïssa.