RETORN DES DE RÚSSIA

Cristiano Ronaldo abandona la Confederacions per conèixer els seus bessons

L'astre portuguès va ser eliminat per Xile en la tanda de penals

rpaniagua39094242 cda085  kaz n  rusia   28 06 2017   cristiano ronaldo de por170629095024

rpaniagua39094242 cda085 kaz n rusia 28 06 2017 cristiano ronaldo de por170629095024 / MARIO CRUZ

1
Es llegeix en minuts

El portuguès Cristiano Ronaldo ha rebut aquest dijous permís de la federació portuguesa i del seleccionador, Fernando Santos, per començar vacances després de l'eliminació de Portugal en les semifinals de la Copa Confederacions davant Xile.

"He estat al servei de la selecció nacional, com sempre, de cos i ànima, fins i tot sabent que els meus dos fills havien nascut", va dir Cristiano al seu compte de Facebook.

NASCUTS AQUEST MES

L'astre madridista va afegir que ha rebut permís per viatjar a Portugal sense disputar diumenge a Moscou el partit pel tercer i quart lloc.

"Estic molt content de poder finalment estar amb els meus fills per primera vegada", va assenyalar el futbolista, que es va mostrar molt agraït a la federació i el seleccionador.

A pesar del naixement dels seus dos fills a principis de juny, Cristiano va mantenir els seus plans de disputar la Copa Confederacions, en què ha jugat quatre partits i ha marcat dos gols, un de penal.

RETORN A LA GIRA DELS EUA

Cristiano també va lamentar la derrota davant Xile en la tanda de penals, en quÈ Claudio Bravo va aturar els tres llançaments portuguesos, però es va mostrar convençut que la selecció seguirà donant alegries al poble portuguès.

Notícies relacionades

La pretemporada del Reial Madrid començarà el 10 de juliol, data en què els futbolistes de la primera plantilla s'hauran de tornar a posar a les ordres de Zinedine Zidane.

En principi, s'espera que el portuguès s'uneixi a l'equip per a la gira pels Estats Units, que inclou a partir del 23 de juliol partits contra el Manchester United, el Barça i el Manchester City.