Sito Alonso, nou entrenador del Barça de bàsquet

El club anuncia el fitxatge de l'entrenador madrileny per a les dues pròximes temporades

jcarmengol38902499 gra657  vitoria  06 04 2017   el entrenador del baskonia  si170615200431

jcarmengol38902499 gra657 vitoria 06 04 2017 el entrenador del baskonia si170615200431 / David Aguilar

1
Es llegeix en minuts

Sito Alonso serà el nou entrenador del Barça de bàsquet. El club ha anunciat el fitxatge de l'entrenador madrileny, de 41 anys, per a les dues pròximes temporades, amb opció a una tercera.

Alonso, que procedeix del Baskonia, ocuparà el lloc de l'acomiadat Georgios Bartzokas i liderarà la revolució a la secció blaugrana juntament amb el nou director de gestió de la secció, Nacho Rodríguez.

El procés de selecció no ha sigut fàcil. Diversos han sigut els tècnics que han preferit no afrontar en aquests moments l'arriscada aventura de reflotar un conjunt enfonsat.

De moment, ja són quatre els jugadors que han deixat la disciplina del Barça (Renfroe, Munford, Oleson i Perperoglou), i a aquesta llista s'hi afegirà aviat Doellman i alguns jugadors més.

Notícies relacionades

Sito Alonso, format en el bàsquet aragonès i amb una llarga trajectòria ja a les banquetes de la Lliga ACB, prendrà ara les regnes del club. El Baskonia ja va anunciar aquest dijous que prescindia dels seus serveis malgrat que el seu contracte podia quedar automàticament renovat a l'haver aconseguit amb l'equip vitorià els objectius de l'any: quarts de final a l'Eurolliga i semifinals a la Lliga.

Alonso va començar la seva trajectòria a les banquetes com a segon d'Aíto García Reneses al Joventut.

Temes:

Sito Alonso