SEGUEIX LA POLÈMICA

"Tots som Zozulya", en una samarreta dels jugadors del Betis

Els jugadors verd-i-blancs recolzen el futbolista ucraïnès a l'inici del partit davant el València

 

  / BEIN SPORTS

1
Es llegeix en minuts

"Tots som Zozulya", deia la samarreta amb què els jugadors del Betis han saltat aquest dissabte al terreny de joc de l'estadi Benito Villamarín, a Sevilla. Els futbolistes verd-i-blancs han mostrat així el seu suport al seu company ucraïnès abans del partit de Lliga d'aquest migdia contra el València.

Notícies relacionades

El gest de la plantilla bètica amb Zozulya ha sigut rebuda amb diversitat d'opinions entre els assistents a l'estadi verd-i-blanc: mentre la grada dels ultres radicals han dedicat cançons a l'ucraïnès, la resta d'aficionats no els han seguit i els han xiulat quan cantaven.

Roman Zozulya segueix entrenant-se amb el Betis després de la seva frustrada cessió al Rayo Vallecano a causa del suport que el futbolista ucraïnès sempre ha mostrat a l'exèrcit del seu país ja que fins i tot en algunes fotos se l'ha vist vestit de militar i empunyant una arma. La seva arribada a l'equip de Vallecas va provocar el malestar entre l'aficióva provocar el malestar entre l'afició. La Plataforma ADRV, per exemple, va emetre un comunicat en què afirmava que “el jugador ucraïnès ha empunyat armes, ha donat diners a batallons feixistes, llueix els seus símbols i ha manifestat en nombroses ocasions el seu suport a la ultradreta del seu país, per a qui és un símbol”.