FUTBOL

Rufián l'arma a Twitter al relacionar el "neonazi" Zozulya amb el PP i Ciutadans

El davanter va haver d'abandonar el Rayo un dia després del seu fitxatge per les protestes de la seva afició

rpaniagua36681359 madrid 21 12 2016  pol tica   pleno del congreso  sesi n de 170202104146

rpaniagua36681359 madrid 21 12 2016 pol tica pleno del congreso sesi n de 170202104146 / AGUSTIN CATALAN

1
Es llegeix en minuts

L'ucraïnès Roman Zozulya és un dels noms de moda d'aquesta setmana. El davanter s'havia compromès per jugar cedit al Rayo Vallecano, però les protestes de la seva afició, que considerava un "neonazi" el jugador, van fer que tornés al BetisBetis, club al qual pertany i on no podrà jugar a l'haver-se tancat el mercat futbolístic i no tenir fitxa. 

Gabriel Rufián, sempre amatent a la polèmica, va publicar un polèmic tuit sobre el tema, assegurant que el PP i Ciutadans havien demanat la cessió del davanter ucraïnès, a qui es va vincular en el passat amb l'exèrcit del seu país.

ENRENOU A LES XARXES

Notícies relacionades

En les últimes hores també s'han mostrat imatges de Zozulya empunyant armes armesi se l'ha acusat de lluir símbols d'ultradreta i de fer donacions a batallons feixistes.

El tuit del diputat d'Esquerra Republicana (ERC) al Congrés ha tingut molta repercussió a la xarxes socials, especialment entre els seguidors del PP i de Ciutadans. També d'algun bètic a qui no ha fet gaire gràcia que Rufián es refereixi a un jugador que pertany al seu equip.