El Madrid pateix per passar a quarts (3-3)

El Sevilla porta al límit l'equip de Zidane, que s'agafa Casilla per seguir viu a la Copa i salvar el rècord d'imbatibilitat

undefined36854689 football soccer   sevilla v real madrid   spanish king s cup170112231654

undefined36854689 football soccer sevilla v real madrid spanish king s cup170112231654 / JON NAZCA

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO

Amb patiment, jugant sobre la corda malgrat el 3-0 de l’anada, el Madrid es va classificar per a quarts de final en un partit trepidant després d’una primera meitat en què Casilla va evitar el naufragi. Sense Ronaldo ni Modric, i amb Benzema a la banqueta, Zidane va esprémer al límit una segona línia que va estar a punt de tirar per terra el capítol de rotacions del tècnic francès, que va veure com Benzema salvava el partit 40 sense perdre amb el definitiu 3-3.

Disposat a jugar les seves cartes, el Sevilla va convertir el xoc en un polvorí. Tot i no comptar amb N’Zonzi, Vitolo, Nasri, Mariano o Vázquez, l’equip de Sampaoli va esprémer les seves opcions fins a fer sortir els colors del seu rival. La passivitat del Madrid, que va recordar les seves pitjors entregues, va donar ales al rival, que va començar a creure-hi quan Danilo va marcar en pròpia porta. La diana va aixecar encara més l’ànim d’un equip que va posar més revolucions al xoc davant un rival que es va agafar a Casilla i que va deambular pel camp fins a quedar a mercè d’un equip que va trobar aviat la via de la remuntada en un centre de Sarabia que Danilo va rematar de cap de forma incomprensible cap a la seva porteria (m. 9).    

El Madrid va ser un equip sense jerarquia ni recursos  a la primera meitat i amb prou feines es va sostenir per treure aigua de la seva porteria

El gol va empetitir encara més el Madrid, que va ser un equip sense jerarquia ni recursos. Lluny d’aprofitar els riscos del rival al darrere, amb prou feines es va sostenir per treure aigua de la seva àrea, amb Casilla en pla estel·lar. Fins a cinc intervencions de mèrit va fer el meta català per evitar la sortida de la Copa.

ASENSIO, SALVADOR

Notícies relacionades

D’entre tanta vulgaritat va emergir Asensio per sufocar l’incendi amb una galopada de 70 metres. Des de la seva àrea, Asensio va arrencar amb la pilota controlada, va aguantar l’arribada de Vietto i va marcar amb l’esquerra (m. 48). Un gran gol per refredar un partit i posar de cara el pas a quarts. Jovetic va fer el segon del Sevilla en la seva estrena com a sevillista (m. 53).

BRONCA DE RAMOS

Ramos va encendre la grada dels 'biris'  Ramos va encendre la grada dels 'biris' a l'assenyalar-se el seu nom a la samarreta després de marcar de penal

En ple desgavell, amb Vitolo i Nasri donant marxa al Sevilla, Iborra va tornar a posar rumb al miracle al rematar un centre de Nasri. El va refredar Kranevitter amb un innocent penal sobre Casemiro. El va llançar Ramos a l’'estil Panenka' i va fer enfadar la grada dels 'biris' al dirigir els polzes cap al seu nom a la samarreta. Després Benzema va salvar el rècord de partits sense perdre a l’anar-se’n de tres rivals i marcar amb la dreta el 3-3 i tancar un xoc electritzant. 

Sevilla, 3 - Reial Madrid, 3

Camp: Sánchez Pizjuán (40.000)