Ronaldo: "El meu fill sap lidiar quan li diuen que hi ha algú millor que el seu pare"

A l'estrella portuguesa li agradaria que el seu nen fos futbolista, però assegura ser conscient de les dificultats i no el pressionarà

undefined34695971 soccer player cristiano ronaldo and son on holidays in ibiza170101172830

undefined34695971 soccer player cristiano ronaldo and son on holidays in ibiza170101172830 / GSLV

2
Es llegeix en minuts

Cristiano Ronaldo assegura que el seu fill Cristiano, de 6 anys, no es veu gens afectat quan se li acosten persones que intenten provocar-lo dient-li que el seu pare no és el millor jugador del món. "El veig molt feliç, un nen realment feliç. A vegades hi ha gent que li diu: 'El teu papa no és bon jugador, n'hi ha un altre que és millor que ell'. Però ell sap lidiar amb això. És un nen llest, com el seu pare. Sovint li dic: 'Sigues tu mateix, sigues educat'. El més important per a mi és l'educació, és una cosa que pots controlar. Si li dónes una bona educació al teu fill, bons valors, creixerà bé", ha dit el golejador del Reial Madrid en una entrevista a la televisió egípcia ON TV, emesa l'últim dia del 2016, en què repassa àmpliament aspectes de la seva vida personal i professional.

"El meu fill sap que ha nascut en un bon moment. Sap que viu en una casa bonica, que el seu pare té cotxes bonics, però també sap com ha costat aconseguir-ho. Sap que el seu pare treballa molt, veu la meva dedicació a casa després dels entrenaments, quan entreno amb el meu físio personal", afegeix el 'pilota d'or', a qui li agradaria que Cristiano júnior fos futbolista, tot i mostrar-se conscient de les dificultats que trobarà: "Per descomptat que m'agradaria, però sé que és un gran repte, que no és fàcil. Serà el que vulgui ser, no el pressionaré. Empenyeré una miqueta perquè sigui futbolista... però porter no, vull que sigui davanter. Serà el que vulgui ser. Això no em preocupa".

GRANS CONTRACTES

Notícies relacionades

No viu obsessionat a acumular diners, malgrat el que pugui semblar, tot i admetre que quan ets futbolista en actiu "és una cosa molt important per al que farà després del futbol, per a la teva independència. Veig els diners així, una cosa per estar còmode quan deixes de ser futbolista", afegeix Ronaldo, que no deixa de presumir d'una envejable situació econòmica.

"Em queden uns anys com a futbolista, he firmat un gran acord amb Nike i un altre gran acord amb el Reial Madrid, així que estic content i em sento beneït per tenir dos contractes enormes amb la meva edat. Això em motiva encara més per seguir treballant intensament, per mantenir el nivell i fer el que m'agrada", afirma el davanter blanc.