Cristiano Ronaldo guanya la Pilota d'Or 2016

El jugador portuguès aconsegueix el seu quart trofeu i es queda a un de Messi, que en suma cinc

zentauroepp36606937 deportes cristiano ronaldo balon de oro 2016161212212106

zentauroepp36606937 deportes cristiano ronaldo balon de oro 2016161212212106

3
Es llegeix en minuts

Cristiano Ronaldo va aconseguir la seva quarta Pilota d’Or, la tercera amb el Madrid, i ja supera Platini, Cruyff i Van Basten, que en van aconseguir tres, i es queda a una de Messi, dominador absolut, amb cinc. El jugador portuguès es va imposar a Leo Messi, segon, i al blanc-i-vermell Antoine Griezmann, tercer. La consecució de la Lliga de Campions i l’Eurocopa van ser decisives a l’hora d’aconseguir el nou guardó. Cristiano no va assistir a la cerimònia perquè era a Yokohama, on  dijous jugarà la semifinal del Mundial de clubs contra l’América de Mèxic. El portuguès va rebre el guardó abans de viatjar al Japó a la sala de trofeus del Bernabéu. «És un honor molt gran aconseguir la quarta Pilota d’Or», va afirmar Ronaldo.

Estava pràcticament cantat. Tant, que la revista 'France Football' va filtrar la foto de Ronaldo amb el guardó que havia rebut ahir a les vuit del vespre, quatre de la matinada al Japó. Una vegada més, Cristiano es va imposar a Messi, amb qui ha compartit les últimes nou nominacions.

CHAMPIONS I EUROCOPA

En aquesta ocasió, els dos títols aconseguits pel jugador madridista van decantar la balança a favor seu. La Lliga de Campions, on va marcar el penal decisiu contra l’Atlètic en la final de Milà, i l’Eurocopa de França que va guanyar amb Portugal, malgrat no poder jugar gairebé tota la final per una lesió a l’inici del matx, li van donar el trofeu, el quart en la seva carrera. L’havia guanyat amb el Madrid el 2013 i el 2014 i amb el Manchester United, el 2008.

Cristiano Ronaldo

jugador del madrid

És molt gran poder aconseguir quatre guardons. No havia pensat que ho podria fer. Sempre és una emoció diferent, encara que la primera vegada suposa una alegria especial"

Davant de les Copes d’Europa, Ronaldo va rebre el trofeu de mans del director de 'France Football'. Amb un gran somriure, Ronaldo va donar les gràcies abans d’assegurar que per a ell és com si fos la primera. «És molt gran poder aconseguir quatre guardons. Mai havia pensat que podria fer-ho. Per mi és igual que el primer. Sempre és una emoció diferent, encara que la primera vegada suposa una alegria especial. Va ser com un desig complert. És un somni fet realitat. Vull donar les gràcies als meus companys del Madrid i de la selecció. Possiblement ha sigut el millor any de la meva carrera. Vull guanyar-ho tot amb el meu equip i la meva selecció», va afirmar el jugador del Madrid.

"VULL SER EL MILLOR"

Sense esmentar Messi, Ronaldo va alabar aquells jugadors que estan a dalt de tot. «Hi ha molt pocs futbolistes que mantinguin el nivell i jo ho faig. Val la pena treballar tant durant tants anys. Vull ser sempre el millor», va valorar el jugador portuguès. Neymar, per la seva banda, va ser cinquè, de manera que va perdre dues posicions respecte a l’any passat, mentre que Luis Suárez va acabar quart.

Cristiano Ronaldo

jugador del madrid

"Hi ha molt pocs futbolistes que mantinguin el nivell i jo ho faig. Val la pena treballar durant tants anys. Vull ser sempre el millor"

Darrere de Ronaldo hi apareix Messi, i en tercer lloc hi ha Griez-mann. El jugador de l’Atlètic tenia molt clar a qui s’enfrontava. «He acabat darrere de dos monstres», va afirmar el jugador blanc-i-vermell.

Notícies relacionades

Aquest any la decisió ha correspost a corresponsals de la revista francesa arran de l’escissió amb la FIFA, que ha creat el seu propi guardó, 'The Best', que decidirà més endavant qui n’és el guanyador.

NI PIQUÉ NI INIESTA

La Lliga espanyola es va revaloritzar ahir ja que els sis millors futbolistes juguen a Espanya. Cristiano Ronaldo, el guanyador, i  Bale, el sisè, juguen al Madrid; Messi, segon, Suárez, quart, i Neymar, cinquè, el temut trident, al Barça. I Griezmann, a l’Atlètic. Cristiano va rebre 745 vots. Messi en va obtenir 316 i Griezmann, 198. Buffon, el veterà porter del Juventus, va ocupar la desena posició. Payet, Modric i Kroos  només van tenir un vot. Pepe, el defensa blanc, també va acabar entre els 20 primers. Iniesta i Piqué no van estar entre els millors.