Cristiano: "Football Leaks ha amargat una mica la meva celebració"

"No he fet res malament, hi ha molts innocents a la presó i jo em sento una mica així", diu el davanter madridista

lmendiola36607768 handout photo released on december 12  2016 by l equipe show161213102824

lmendiola36607768 handout photo released on december 12 2016 by l equipe show161213102824 / FRANCK SEGUIN

1
Es llegeix en minuts

El davanter portuguès Cristiano Ronaldo, sota sospita d'evasió fiscal segons les informacions publicades per 'Football leaks', assegura que “no ha fet res malament” i recorda que “hi ha molts innocents a la presó”.

“Quan parlen de mi no em sento bé perquè he fet bé les coses”, afirma Cristiano en una entrevista amb 'France Football', que també reprodueix aquest dimarts el diari 'L’Equipe'. “Hi ha molts innocents a la presó i jo em sento una mica així”, explica per defensar-se de la investigació portada a terme per diversos mitjans europeus, que relacionen el seu nom amb una evasió de 150 milions d'euros a paradisos fiscals, gràcies a uns muntatges financers que passen per Suïssa i les illes Verges.

“Tu saps que no has fet res malament i ells diuen que has fet una cosa que és reprovable”, afegeix Cristiano a l'entrevista concedida amb motiu de la conquista de la seva quarta Pilota d'Or, una votació entre periodistes de 173 països amb la qual es reconeix el millor futbolista de l'any.

MOLT AFECTAT

Notícies relacionades

El jugador del Madrid admet que aquest assumpte “ha amargat una mica” la seva celebració. "Enganyaria si digués que no. Tot el que ha passat no m'ha fet cap bé. És dur no només per a mi, sinó també per a la gent que està al meu costat: la meva família, el meu fill, tots els que treballen amb mi”, es lamenta.

A l'entrevista, Cristiano considera normal que es parli de la seva vida privada, dels seus amics, dels llocs on va de vacances o de si té una nòvia nova. “Però quan es tracta d'una cosa greu com això, que té a veure amb la justícia… Tinc advocats, gent que treballa per a mi…”, avisa el davanter madridista abans d'afirmar: “La veritat acaba sempre imposant-se. Tard o d'hora”.