Usain Bolt anuncia la seva retirada per al 2017

El velocista jamaicà confirma que s'acomiada després del Mundial de l'any que ve, que se celebra a Londres al mes d'agost

 

  / REUTERS / KAI PFAFFENBACH

1
Es llegeix en minuts

Usain Bolt es convertirà l'agost de l'any que ve en tota una llegenda, no solament de l'atletisme, sinó de l'esport, com un dels més grans campions de la història. El velocista jamaicà ha confirmat a la premsa i a la televisió del seu país que es retira de la competició després del Mundial de la disciplina que se celebrarà a Londres, entre el 5 i el 13 d'agost del 2017. "Definitivament em retiraré després del Mundial de Londres. Serà la meva última competició", va afirmar a la televisió del seu país.

Usain Bolt

atleta jamaicà

Definitivament em retiraré després del Mundial de Londres. Serà la meva última competició"

L'estrella jamaicana també té previst participar l'any que ve en el Gran Premi de Jamaica, que se celebrarà al seu país el 10 de juny. D'aquesta manera, Bolt tanca les especulacions sobre si arribava o no als Jocs de Tòquio d'aquí quatre anys. A l'agost, a Rio, va conquistar ors, de manera que va elevar fins a nou la seva collita particular de medalles amb el millor metall.