Alcácer ja està fitxat i firma avui

El davanter del València passa revisió mèdica aquest dilluns a Sant Joan Despí abans d'incorporar-se a la convocatòria de la selecció

  / REUTERS / VINCENT WES

 
 
Paco Alcácer, el pròxim fitxatge del Barça, a Barcelona.

/

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Francisco Alcácer ja està fitxat pel Barça, segons han confirmat oficialment fonts del club. El davanter valencià, de 23 anys, passa revisió mèdica a les instal·lacions de Sant Joan Despí aquest dilluns, després firmarà el contracte, per cinc temporades, i s'incorporarà a la convocatòria de la selecció espanyola. El Barça pagarà al València 30 milions d'euros pel traspàs, més 2 en variables.

Notícies relacionades

Alcácer, el quart davanter que reclamava Luis Enrique i que Robert Fernández va assenyalar com a objectiu únic la setmana passada, no serà presentat amb la seva nova samarreta fins que s'acabi el parèntesi obligat pels partits de seleccions.

EL CAS DE MUNIR

Amb el fitxatge d'Alcácer, el Barça dóna per completada la seva plantilla. Dos dies abans que es tanqui el mercat (dimecres 31 a les dotze de la nit), el club només té pendent resoldre la situació de Munir. El club blaugrana negocia precisament amb el València la cessió del davanter del planter culer, en una operació desvinculada del traspàs d'Alcácer.