Ensurt a Copacabana per una motxilla sospitosa

La policia va controlar la situació i no hi va haver escenes de pànic

undefined34804095 bra328  rio de janeiro  brasil   24 07 2016   integrantes de160728132714

undefined34804095 bra328 rio de janeiro brasil 24 07 2016 integrantes de160728132714 / Fernando Maia

1

Una motxilla sospitosa, que va ser controlada per la policia brasilera i que segons algunes fonts es va fer explotar, va causar un ensurt al circuit de la prova en línia de ciclisme que es disputa aquest dissabte a Rio de Janeiro. L'objecte que va causar l'alarma es trobava a la zona de la platja de Copacabana. La seguretat està sent molt rigorosa fins ara als Jocs.

Segons l'agència Reuter es va sentir una explosió però no hi va haver escenes de pànic. Els periodistes que eren a la sala de premsa situada a 300 metres de l'arribada no es van adonar de l'incident que, en cap moment, va interrompre la competició esportiva.