El City agafa avantatge en un duel d'errors

El PSG remunta el 0-1 amb gols d'Ibrahimovic i Rabiot, però perd consistència en el tram final

jtio33439913 psg s zlatan ibrahimovic collects the ball after s160406232819

jtio33439913 psg s zlatan ibrahimovic collects the ball after s160406232819 / Christophe Ena

2
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ
BARCELONA

El Manchester City va treure partit en l'anada dels quarts de final al Parc dels Prínceps de París davant un PSG que va competir en errors amb el rival. El partit va ser dolent, més enllà de l'emoció del resultat, i els dos conjunts van evidenciar estar molt lluny de la seva millor forma. Enmig del desori en què es va convertir el duel, l'equip de Manuel Pellegrini va agafar avantatge en el repte històric de ficar el City en unes semifinals de la Champions per primer cop, cosa que també busca el conjunt de Laurent Blanc.

El PSG ja va començar amb mal peu. Especialment un dels seus centrals amb fama d'anar sempre a la seva per a desgràcia del seu equip. I és que als 13 segons de partit, David Luiz ja va veure la targeta groga. Va agafar descaradament Agüero i es va guanyar la sanció que, no sols el condicionaria per a la resta del duel, sinó que li impedirà jugar la tornada. Després el central brasiler ho va arreglar al forçar un penal clar de Sagna. Però Hart la va encertar i va rebutjar el xut d'Ibrahimovic. El City va reaccionar amb una veloç contra conduïda per Navas i mal rematada de cap per Silva, el millor del seu equip, i passada la mitja hora va arribar el primer gol. De Bruyne, aquest cop sí, va superar amb un potent xut la sortida desesperada de Trapp.

INCREDULITAT / El City es va asserenar i va dominar en la següent fase del partit, fins que va arribar un error imperdonable. Fernando va rebre de Hart, es va confiar i quan va voler passar la pilota, Ibra ja havia ficat el peu per interceptar l'esfèrica i marcar a porta buida davant la incredulitat del porter anglès. Una broma de mal gust, vaja. I més en uns quarts de la Lliga de Campions.

Notícies relacionades

Després del descans el PSG va tornar amb més força i va obtenir la recompensa en un córner que Rabiot va marcar en un mal rebuig del porter. Tres minuts més tard (m. 62), Ibra va enviar al travesser una rematada de cap que hauria pogut començar a decantar clarament l'eliminatòria, però lluny d'això, Fernandinho va igualar (2-2) per  un doble error de la defensa francesa, amb Thiago Silva entre els damnificats. El City tornava a respirar i Blanc es desesperava a la banda davant de tants errors.

La setmana vinent el City arriba amb avantatge per a la tornada, però és impossible dir que sigui el favorit. No és un equip fiable el de Pellegrini, i tampoc el PSG de Blanc.

Temes:

Champions Futbol