Gemma Mengual: "De la boca d'Anna Tarrés només en surt verí"

La nedadora replica a les dures crítiques de l'exseleccionadora i afirma que "només es mou pel rancor i la ràbia"

crmartinez33022325 synchronized swimming    olympic games qualificati160308132322

crmartinez33022325 synchronized swimming olympic games qualificati160308132322 / SERGIO MORAES

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La sorprenent eliminació del combinat nacional de sincronitzada per als Jocs Olímpics de Rio ha tornat a generar una gran polèmica al voltant d'un esport que en els últims anys sembla abonat a la controvèrsia. Las dures declaracions d'Anna TarrésAnna Tarrés, que es va mostrar molt crítica amb l'actuació del combinat nacional i en particular d'Ona Carbonell, a qui va acusar d'haver-se esborrat, han sigut replicades amb igual duresa per l'excampiona Gemma Mengual.

Mengual no es va mossegar la llengua a l'arribar a l'aeroport de Barcelona. "Anna Tarrés es mou pel rancor, la ràbia i la frustració; les seves paraules no m'interessen", ha declarat. "De la seva boca només en surt verí", ha postil·lat.

Notícies relacionades

La polèmica acompanya l'esport des de la sorprenent destitució d'Anna Tarrés el 2013, amb les conseqüents denúncies d'alguna exnedadora, que acusava l'entrenadora d'utilitzar tècniques vexatòries. Això i els moviments que ha experimentat l'equip han comportat uns resultats irregulars per a un combinat acostumat a estar al capdamunt durant l'última dècada.

L'exnedadora Thaïs Henríquez es va sumar a les crítiques i abans de criticar Tarrés, Gemma Mengual va publicar un tuit on es mostrava orgullosa de les seves companyes i llançava un missatge per a aquells que, considera, volen aprofitar el moment. "Orgullosa d'aquest equip tècnic i de les nedadores, malgrat que hi hagi gent que pretengui aprofitar-se de la situació", va assegurar Mengual, que sí que serà a Rio en la categoria de duo juntament amb Ona Carbonell.