Valdés debuta com a titular a l'Standard de Lieja

El porter comença a oblidar el martiri de Van Gaal al United i firma dues parades de mèrit

vv

vv

1
Es llegeix en minuts

Comença la nova vida de Víctor Valdés. El porter català, de 34 anys, ha debutat aquest dissabte amb l'Standard de Lieja, en què jugarà cedit pel Manchester United després de l'ostracisme a què l'havia relegat el seu 'vell amic' Louis van Gaal. Valdés ha sigut titular a Leuven, on el seu equip ha guanyat per 0 a 2 i on ha firmat dues parades de mèrit, a més de veure una targeta groga.

Vuit mesos feia que el meta no es posava els guants per disputar un partit. Des que David de Gea es va lesionar en la penúltima jornada de la Premier, cosa que li va permetre jugar uns minuts d'aquell enfrontament i el que va tancar la temporada, el tècnic holandès no havia comptat amb ell per a res, ni tan sols abans que el fax de Florentino Pérez s'encallés i trunqués la sortida de De Gea al Reial Madrid.

UNA LESIÓ EN EL PITJOR MOMENT 

El malson de Valdés havia començat amb la greu lesió de genoll soferta amb el Barça el març del 2014 quan ja havia anunciat que no renovaria amb el club blaugrana i es donava per fet el seu fitxatge pel Mònaco. De previsible titular al Mundial del Brasil, Valdés va passar a veure's sense equip. Després del trist capítol de Manchester, toca renéixer a Lieja.

Notícies relacionades

Al camp de l'Oud-Heverlee, Valdés ha participat d'una victòria important per al seu equip de cara a intentar classificar-se per al play-off pel títol (ho fan tan sols els sis primers, i al voltant d'aquesta línia s'està movent el decaigut Standard). Queden cinc jornades. Si no es classifica, la cessió de Valdés hauria acabat, cosa que seria una llàstima ara que pot fer el que sempre ha volgut: jugar sigui on sigui.

De moment, un partit i porteria imbatuda.

Temes:

Futbol