Víctor Valdés se'n va cedit a l'Standard de Lieja fins al juny

El Manchester United confirma la sortida de l'exporter blaugrana a la Lliga belga

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Víctor Valdés se'n va a Bèlgica per jugar amb l'Standard de Lieja. El Manchester United ha confirmat la cessió fins a final de temporada de l'exporter blaugrana, que ha tingut una tumultuosa etapa a Old Trafford, enfrontat, de nou, amb Van Gaal. Tant el club anglès com el belga han oficialitzat aquesta operació, pendent de les últimes proves mèdiques a què serà sotmès el porter. Valdés jugarà a Bèlgica fins a final de temporada, coincidint, precisament, amb el final de la seva relació contractual amb el United.

El club belga considera l'arribada de l'exblaugrana com una oportunitat perquè els seus joves porters aprenguin "d'un dels millors del món" El club belga considera l'arribada de l'exblaugrana com una oportunitat perquè els seus joves porters aprenguin "d'un dels millors del món"

Notícies relacionades

D'aquesta manera, l'exporter del Barcelona ha trobat la sortida que buscava, gairebé de manera desesperada, per poder jugar després de viure prop de dos anys en un carrusel de males notícies. Tot va començar quan el març del 2014 es va fer una greu lesió al genoll dret que va frustrar la seva carrera esportiva. No només va fer que es perdés amb Espanya el Mundial del Brasil, sinó que va comprometre el seu futur perquè l'acord que tenia tancat amb el Mònaco va quedar en paper mullat. I Valdés no va trobar equip fins que Van Gaal li va obrir la porta del United. Però va jugar poc. Molt poc. Només dos partits amb aquesta samarreta. Per això, se'n volia anar.

L'Standard de Lieja considera l'arribada de Valdés, que explora una altra via als seus 34 anys, com "una gran oportunitat" perquè els seus joves porters puguin evolucionar i millorar amb "un dels millors del món" durant els sis mesos que durarà aquesta aventura.