LA SITUACIÓ DEL TÈCNIC BLANC

Benítez: homenatge i comiat

L'entrenador del Madrid, la destitució del qual pot ser oficial avui, sent els elogis de Mestalla

jmexposito32297753 valencia 3 1 2016 deportes  f tbol  valencia cf   160103224437

jmexposito32297753 valencia 3 1 2016 deportes f tbol valencia cf 160103224437

1
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

Ni les queixes de Butragueño pel penal no assenyalat a Bale just abans del gol de Parejo, ni haver-se quedat amb 10 jugadors semblen poder salvar el cap de Benítez. El tècnic madrileny es va endur l'homenatge de Mestalla, que li va agrair els serveis prestats. Del «Benítez, vete ya» del Bernabéu es va passar al «Benítez, vente ya», que li va cantar l'afició valenciana.

Just el dia que es complien set mesos de la seva arribada al Madrid, un home de la casa en pot sortir. Tot indica que Florentino Pérez, el mateix que va dir que s'havia de donar un nou impuls a l'equip per justificar la sortida d'Ancelotti, entregarà avui dilluns el cap de Benítez a una plantilla que mai ha sintonitzat amb el tècnic.

Quan li van preguntar sobre la seva possible sortida del club blanc, Benítez va desviar l'atenció per referir-se a l'esforç dels seus jugadors. «Aquesta pregunta no està ben enfocada. L'esforç i el partit que ha fet l'equip mereixen més elogis que una altra cosa, encara que no puc evitar que alguns especulin. El que sí que puc aconseguir és que treballem com avui, encara que no ens hem endut els tres punts», va afirmar l'entrenador del conjunt blanc.

El clàssic el va sentenciar

Notícies relacionades

Enmig del crèdit perdut per Benítez, Sergio Ramos va sortir en defensa del que ja veu com un cadàver esportiu. «Jo crec que Benítez sí que té crèdit. Hi hagi l'entrenador que hi hagi, sempre tindrà la confiança dels jugadors», va afirmar Ramos a Canal Plus. El seu missatge va sonar a comiat, molt més després d'haver desitjat per al 2016 que l'equip «trobi estabilitat».

Ni tan sols el mateix Butragueño es va atrevir a confirmar la continuïtat de Benítez. Va parlar del penal i de la bona imatge que va transmetre l'equip. Res d'això sostindrà el tècnic en el seu lloc, tot i tenir dues temporades més de contracte. Florentino ha abaixat el polze. Ho va fer des del clàssic i després de dues ocasions en què no s'han retallat punts després de dues punxades del Barça. Tampoc es va atendre a la petició de Pérez de més intensitat. Tot això ha condemnat un tècnic que avui coneixerà la sentència.